|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:18 am
opcy *przyglada sie mlodziezy z zaciekawieniem* *pokes opcy* ty mi tu na starucha tyz nie wygladash blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:21 am
*oczy wychylają się zza ksiązki tyle, że tym razem są troche wkurzone* Witam *zaczyna od nowa czytać to samo zdanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:23 am
Baliaur opcy *przyglada sie mlodziezy z zaciekawieniem* *pokes opcy* ty mi tu na starucha tyz nie wygladash blaugh wielkie dzieki....... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:24 am
heyka oo Chriss Yo wiesniaku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:27 am
opcy Baliaur opcy *przyglada sie mlodziezy z zaciekawieniem* *pokes opcy* ty mi tu na starucha tyz nie wygladash blaugh wielkie dzieki....... smile xd blaugh no co?? hehe moj brat za 2 lata bedzie mial 30 xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:31 am
Baliaur opcy Baliaur opcy *przyglada sie mlodziezy z zaciekawieniem* *pokes opcy* ty mi tu na starucha tyz nie wygladash blaugh wielkie dzieki....... smile xd blaugh no co?? hehe moj brat za 2 lata bedzie mial 30 xd xd xd kazdego szkoda...... xd to co robimy? moze poobrazamy kogos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk *oczy wychylają się zza ksiązki tyle, że tym razem są troche wkurzone* Witam *zaczyna od nowa czytać to samo zdanie* *podchodzi do niego zagladajac przez ramie i zaczyna dyszec w kark* chce wysssac twoja krew biggrin biggrin ;DD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy Baliaur opcy *przyglada sie mlodziezy z zaciekawieniem* *pokes opcy* ty mi tu na starucha tyz nie wygladash blaugh wielkie dzieki....... smile xd blaugh no co?? hehe moj brat za 2 lata bedzie mial 30 xd xd xd *odkłada książke* A Muj za dwa lata będzie miał...hmm... 3 lata smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:33 am
Eredin Qatryk *oczy wychylają się zza ksiązki tyle, że tym razem są troche wkurzone* Witam *zaczyna od nowa czytać to samo zdanie* *podchodzi do niego zagladajac przez ramie i zaczyna dyszec w kark* chce wysssac twoja krew biggrin biggrin ;DD xd Krew?? Ja czytam tu książke humorystyczno-fantazy i to o wiedźmach... A z resztą... AAA!*zaczyna uciekać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:34 am
*popija przy w fotelu Vodke z cola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:36 am
Czeeeeść whee *wbiega do pokoju i rzuca sie na fotel* whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:37 am
Illune Czeeeeść whee *wbiega do pokoju i rzuca sie na fotel* whee whee *zwalnia aż wkoncu staje w miejscu* Cześć Illune *potrzy czy jakieś siedzenie nie jest wolne, aż wkońcu siada na jakimś wolnym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:39 am
Illune Czeeeeść whee *wbiega do pokoju i rzuca sie na fotel* whee whee *siorb* cześcik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:41 am
opcy Baliaur opcy Baliaur opcy *przyglada sie mlodziezy z zaciekawieniem* *pokes opcy* ty mi tu na starucha tyz nie wygladash blaugh wielkie dzieki....... smile xd blaugh no co?? hehe moj brat za 2 lata bedzie mial 30 xd xd xd kazdego szkoda...... xd to co robimy? moze poobrazamy kogos? baliaur lubiec byc ham heart kto kce?? kto kce malowane lllowce?? (ale takie wybuchowe blaugh xd ) hey Illune whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|