|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:30 pm
helo wszystkim , ciekawe czy ktoś jeszcze mnie pamieta stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:01 am
no narazie jestem sama , heh jeszcze tylko 100 g i zmienie s fryzurke biggrin buhahahahahahahaha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:09 am
haha , zmieniłam se włosy , oto nowa ja xd mam nadzieje ze wam sie podobam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 2:48 am
Jestem na infie.... I po w-f'ie.... Pluca juz wypluwam... *wypluwa pluca* O kurcze..... sweatdrop *zbiera pluca na szufelke i wsadza je do plastikowego woreczka*. Koszykowka jest oki, ale na poczatku, na koniec to jest skaranie boskie. I jak od tego nogi bola! crying Ja jestem stworzona do siedzenia przed telewizorem nie do skakania po boisku... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:21 am
eeeee....... czesc? chyba tu nikogo nie ma.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 4:04 am
no ba....... nie mozemy przeciez doprowadzic do martwicy odbytu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 4:06 am
lalalalalalalalalala... heart ale jestem dumna ^^ wystep w sukiennicach wyszedl spiewajaco ^^
*patrzy na obolale nozki* zagoi sie w ciagu najblizszych dni ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 4:07 am
Gosiak lalalalalalalalalala... heart ale jestem dumna ^^ wystep w sukiennicach wyszedl spiewajaco ^^ *patrzy na obolale nozki* zagoi sie w ciagu najblizszych dni ^^ to ja tz jestem dumny... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 4:09 am
opcy Gosiak lalalalalalalalalala... heart ale jestem dumna ^^ wystep w sukiennicach wyszedl spiewajaco ^^ *patrzy na obolale nozki* zagoi sie w ciagu najblizszych dni ^^ to ja tz jestem dumny... xd heart i bardzo dobrze! a co wy tako tych odbytach? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 4:11 am
Gosiak opcy Gosiak lalalalalalalalalala... heart ale jestem dumna ^^ wystep w sukiennicach wyszedl spiewajaco ^^ *patrzy na obolale nozki* zagoi sie w ciagu najblizszych dni ^^ to ja tz jestem dumny... xd heart i bardzo dobrze! a co wy tako tych odbytach? ^^ nie wiem......... w zasadzie tak jakos wyszlo......... a temat to zaiscie zacny........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 5:17 am