|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:44 pm
jak tam? fajnie na studiach...? ja mam dosyc liceum... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:50 pm
sweet_chii jak tam? fajnie na studiach...? ja mam dosyc liceum... gonk Tak, fajnie nawet. Ale sto razy bardziej wolalabym miec codzien sesje niz zaliczac te glupie cwiczenia gonk Ale ogolnie jest ok, tylko jak sobie pomysle, ze musze znow wstac przed 6.00 i isc na pociag to mi sie od razu odechciewa studiowania. Byle dociagnac ten semestr do konca i jakos to bedzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:58 pm
[ Kaku ] nie potrzebuje ktos eventowych itemow z gaia 2nd ann ball? + + + oddam 4 takie sety w dobre rece, wiec jesli ktos sie nie zalapal..albo po prosu chcialby te rzeczy, pm do mnie. 3nodding ja juz mam jeden, wiec dziekuje 3nodding W mojej gaiowej szafie i tak sie juz nic nie miesci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:04 pm
Omega Sun sweet_chii jak tam? fajnie na studiach...? ja mam dosyc liceum... gonk Tak, fajnie nawet. Ale sto razy bardziej wolalabym miec codzien sesje niz zaliczac te glupie cwiczenia gonk Ale ogolnie jest ok, tylko jak sobie pomysle, ze musze znow wstac przed 6.00 i isc na pociag to mi sie od razu odechciewa studiowania. Byle dociagnac ten semestr do konca i jakos to bedzie sweatdrop ech... no niestety nie znam tego bolu, bo zawsze wybieram sobie szkole niezbyt daleko... ja wychodze gdzies o 7.00 dopiero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:10 pm
sweet_chii ech... no niestety nie znam tego bolu, bo zawsze wybieram sobie szkole niezbyt daleko... ja wychodze gdzies o 7.00 dopiero... ja nie mam takiej mozliwosci by studiowac blizej niz 20km stad, samochodu mi nie chca dawac wiec jestem skazana na inne srodki transportu bo przeprowadzac tez mi sie za bardzo nie chce sweatdrop . Ogolnie studia sa fajniesze niz liceum, tylko teraz obcieli mi stypendium i dlatego tak marudze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:13 pm
idu spać papa jutro jadę do budki na 7.20... sweatdrop crying gonk domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:15 pm
Omega Sun sweet_chii ech... no niestety nie znam tego bolu, bo zawsze wybieram sobie szkole niezbyt daleko... ja wychodze gdzies o 7.00 dopiero... ja nie mam takiej mozliwosci by studiowac blizej niz 20km stad, samochodu mi nie chca dawac wiec jestem skazana na inne srodki transportu bo przeprowadzac tez mi sie za bardzo nie chce sweatdrop . Ogolnie studia sa fajniesze niz liceum, tylko teraz obcieli mi stypendium i dlatego tak marudze crying aha... to cie rozumiem! ja mialam stypendium w gimku a teraz nie mam.... crying i wogole chyba w rankingu szkolnym moge duzo spasc... crying to moze zbieraj sobie kase na samochod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:18 pm
Jaswinder idu spać papa jutro jadę do budki na 7.20... sweatdrop crying gonk domokun a ja na 9!!! hahaha 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:22 pm
sweet_chii aha... to cie rozumiem! ja mialam stypendium w gimku a teraz nie mam.... crying i wogole chyba w rankingu szkolnym moge duzo spasc... crying to moze zbieraj sobie kase na samochod? Nie, na samochod na razie nie mam szans nawet minimalnych sweatdrop Mam cala mase innych, bardzo pilnych wydatkow i myslalam, ze wlasnie stypendium pokryje chociaz czesc z nich sad Musze sobie znalezc w koncu jakas prace xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:26 pm
Omega Sun sweet_chii aha... to cie rozumiem! ja mialam stypendium w gimku a teraz nie mam.... crying i wogole chyba w rankingu szkolnym moge duzo spasc... crying to moze zbieraj sobie kase na samochod? Nie, na samochod na razie nie mam szans nawet minimalnych sweatdrop Mam cala mase innych, bardzo pilnych wydatkow i myslalam, ze wlasnie stypendium pokryje chociaz czesc z nich sad Musze sobie znalezc w koncu jakas prace xp no zycze z praca powodzenia ^^, ja tesh muszem cos znalezc : / tyle, ze pewnie cos w rodzaju babysitting... damn.. pozabijam te dzieci szybciej xp dobra, spadam... musze tate udobruchac chodzeniem spac przed 12, zeby mnie na impre puscil... xd papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 2:29 pm
sweet_chii no zycze z praca powodzenia ^^, ja tesh muszem cos znalezc : / tyle, ze pewnie cos w rodzaju babysitting... damn.. pozabijam te dzieci szybciej xp dobra, spadam... musze tate udobruchac chodzeniem spac przed 12, zeby mnie na impre puscil... xd papa babysitting to bardzo odpowiedzialne zajecie, niewdzieczne i malooplacalne. To juz lepiej przepisuj teksty, bo takie maluchy po paru dniach Cie zamecza na smierc xp Ja tez juz ide do lozeczka. Dobranoc wszystkim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|