Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10345 10346 10347 10348 10349 10350 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 1:44 pm

Omega Sun
sweet_chii
ale ja przyszlam... xd

czesc biggrin
jak tam? fajnie na studiach...?
ja mam dosyc liceum... gonk
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 1:50 pm

sweet_chii
Omega Sun
sweet_chii
ale ja przyszlam... xd

czesc biggrin

Tak, fajnie nawet. Ale sto razy bardziej wolalabym miec codzien sesje niz zaliczac te glupie cwiczenia gonk Ale ogolnie jest ok, tylko jak sobie pomysle, ze musze znow wstac przed 6.00 i isc na pociag to mi sie od razu odechciewa studiowania.
Byle dociagnac ten semestr do konca i jakos to bedzie sweatdrop

Omega Sun
Captain

[ Kaku ]

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 1:53 pm

nie potrzebuje ktos eventowych itemow z gaia 2nd ann ball?

User Image+User Image+User Image+User Image

oddam 4 takie sety w dobre rece, wiec jesli ktos sie nie zalapal..albo po prosu chcialby te rzeczy, pm do mnie. 3nodding
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 1:58 pm

[ Kaku ]
nie potrzebuje ktos eventowych itemow z gaia 2nd ann ball?

User Image+User Image+User Image+User Image

oddam 4 takie sety w dobre rece, wiec jesli ktos sie nie zalapal..albo po prosu chcialby te rzeczy, pm do mnie. 3nodding

ja juz mam jeden, wiec dziekuje 3nodding W mojej gaiowej szafie i tak sie juz nic nie miesci sweatdrop

Omega Sun
Captain

sweet_chii

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:04 pm

Omega Sun
sweet_chii
Omega Sun
sweet_chii
ale ja przyszlam... xd

czesc biggrin

Tak, fajnie nawet. Ale sto razy bardziej wolalabym miec codzien sesje niz zaliczac te glupie cwiczenia gonk Ale ogolnie jest ok, tylko jak sobie pomysle, ze musze znow wstac przed 6.00 i isc na pociag to mi sie od razu odechciewa studiowania.
Byle dociagnac ten semestr do konca i jakos to bedzie sweatdrop

ech... no niestety nie znam tego bolu, bo zawsze wybieram sobie szkole niezbyt daleko... ja wychodze gdzies o 7.00 dopiero...
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:10 pm

sweet_chii

ech... no niestety nie znam tego bolu, bo zawsze wybieram sobie szkole niezbyt daleko... ja wychodze gdzies o 7.00 dopiero...

ja nie mam takiej mozliwosci by studiowac blizej niz 20km stad, samochodu mi nie chca dawac wiec jestem skazana na inne srodki transportu bo przeprowadzac tez mi sie za bardzo nie chce sweatdrop . Ogolnie studia sa fajniesze niz liceum, tylko teraz obcieli mi stypendium i dlatego tak marudze crying

Omega Sun
Captain

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:13 pm

idu spać papa jutro jadę do budki na 7.20... sweatdrop crying gonk domokun
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:15 pm

Omega Sun
sweet_chii

ja nie mam takiej mozliwosci by studiowac blizej niz 20km stad, samochodu mi nie chca dawac wiec jestem skazana na inne srodki transportu bo przeprowadzac tez mi sie za bardzo nie chce sweatdrop . Ogolnie studia sa fajniesze niz liceum, tylko teraz obcieli mi stypendium i dlatego tak marudze crying
aha... to cie rozumiem! ja mialam stypendium w gimku a teraz nie mam.... crying i wogole chyba w rankingu szkolnym moge duzo spasc... crying
to moze zbieraj sobie kase na samochod?

sweet_chii

sweet_chii

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:18 pm

Jaswinder
idu spać papa jutro jadę do budki na 7.20... sweatdrop crying gonk domokun
a ja na 9!!! hahaha 3nodding
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:22 pm

sweet_chii
aha... to cie rozumiem! ja mialam stypendium w gimku a teraz nie mam.... crying i wogole chyba w rankingu szkolnym moge duzo spasc... crying

Nie, na samochod na razie nie mam szans nawet minimalnych sweatdrop Mam cala mase innych, bardzo pilnych wydatkow i myslalam, ze wlasnie stypendium pokryje chociaz czesc z nich sad Musze sobie znalezc w koncu jakas prace xp

Omega Sun
Captain

sweet_chii

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:26 pm

Omega Sun
sweet_chii

Nie, na samochod na razie nie mam szans nawet minimalnych sweatdrop Mam cala mase innych, bardzo pilnych wydatkow i myslalam, ze wlasnie stypendium pokryje chociaz czesc z nich sad Musze sobie znalezc w koncu jakas prace xp
no zycze z praca powodzenia ^^, ja tesh muszem cos znalezc : / tyle, ze pewnie cos w rodzaju babysitting... damn.. pozabijam te dzieci szybciej xp

dobra, spadam... musze tate udobruchac chodzeniem spac przed 12, zeby mnie na impre puscil... xd
papa
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:29 pm

sweet_chii
no zycze z praca powodzenia ^^, ja tesh muszem cos znalezc : / tyle, ze pewnie cos w rodzaju babysitting... damn.. pozabijam te dzieci szybciej xp

dobra, spadam... musze tate udobruchac chodzeniem spac przed 12, zeby mnie na impre puscil... xd
papa

babysitting to bardzo odpowiedzialne zajecie, niewdzieczne i malooplacalne. To juz lepiej przepisuj teksty, bo takie maluchy po paru dniach Cie zamecza na smierc xp
Ja tez juz ide do lozeczka.

Dobranoc wszystkim 4laugh

Omega Sun
Captain

Kimagure-chan

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:55 pm

witam- jest ktoś jeszcze? sweatdrop
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 2:58 pm

jak nie ma nikogo to ja też idu.... dobranoc heart

Kimagure-chan

opcy

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 3:43 pm

>_>

<_<

???

tja.........

stare

to by bylo na tyle........
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10345 10346 10347 10348 10349 10350 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games