|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:52 pm
PointZer0 ~Punky_Queen~ heh wy tu a takich rartasach a ja dopiero mam jakis 1 tysiąc razz szukam jakichs ciuchów xDDD Spokojnie , dorobisz się xd A ja kupuję czwartą Sealed Envelope Na koperty to mnie nie stać jeszcze.. :/ Przyjdzie cza i na nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:56 pm
PointZer0 Malkavik PointZer0 ~Punky_Queen~ heh wy tu a takich rartasach a ja dopiero mam jakis 1 tysiąc razz szukam jakichs ciuchów xDDD Spokojnie , dorobisz się xd A ja kupuję czwartą Sealed Envelope Na koperty to mnie nie stać jeszcze.. :/ Przyjdzie cza i na nie wink Pewnie ze tak , nie dość że sam przedsiębiorczy jesteśto i twoja Del ma sporo oleju w gł�wce :] Heh.. praktyka na allegro biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:59 pm
Jak sięokaze , ze w tych listach same syfy są , to sięniepomiernie wku****...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:01 pm
nom i sie przebrałam xD taniocha na mnie... ale masz racje PointZeo - dorobię sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:04 pm
PointZer0 ~Punky_Queen~ nom i sie przebrałam xD taniocha na mnie... ale masz racje PointZeo - dorobię sie wink point albo 0 kr�cej xd hmmmmm 3nodding racja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:04 pm
PointZer0 ~Punky_Queen~ nom i sie przebrałam xD taniocha na mnie... ale masz racje PointZeo - dorobię sie wink point albo 0 kr�cej xd Null.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:05 pm
hey wszystkim.
hehe..wszedlem na gildie i juz blueboxa trafilem. czuje sie bardziej l33t.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:05 pm
Malkavik PointZer0 ~Punky_Queen~ nom i sie przebrałam xD taniocha na mnie... ale masz racje PointZeo - dorobię sie wink point albo 0 kr�cej xd Null.. wink Też można xd Tylko nie Oblivion stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:06 pm
PointZer0 Malkavik PointZer0 ~Punky_Queen~ nom i sie przebrałam xD taniocha na mnie... ale masz racje PointZeo - dorobię sie wink point albo 0 kr�cej xd Null.. wink Też można xd Tylko nie Oblivion stressed To też a nawet bardziej 'zapomnienie' jest. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:07 pm
[ Kaku ] hey wszystkim. hehe..wszedlem na gildie i juz blueboxa trafilem. czuje sie bardziej l33t. B0|\/|B4 !1!11!!! Witaj Kaku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 1:07 pm
[ Kaku ] hey wszystkim. hehe..wszedlem na gildie i juz blueboxa trafilem. czuje sie bardziej l33t. szczęściarz sweatdrop ja dostałam narazie chyba z dwa PinkLinki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|