|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:37 pm
PointZer0 Lethiel sesese :> *laaaaskoooooocze Zero* whee whee whee hehe... nie masz szans z LL !!! twisted A... po..poszły odemnie , cholery małe xd *teleportuje sie na sufit i oddycha ciężko po śmiechu* Mal , to ja anuluję trade'a ech.. tym razem ci darooje.. konspekt nawet nie ruszony.. nie miesci mi sie na jednej stronie gonk gonk gonk 1 strone to mi bibliografia zajmooje crying crying crying zniku... sad ... do pracy.. yay sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:37 pm
crying nieznosze tych wszystkich pseudo kibicow scream nieznosze crying dlaczego zawsze przy mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:38 pm
PointZer0 Malkavik Mam 2 Blueboxy.. otwierac czy nie otwierac.. razz ?? Powiem tak - poprzedniego giftboxa jakiego miałem dałem Delein , a w jeszcze wczesniejszym miałem portki które sprzedalem za 150 golda xp Hmmm wydalem teraz na nie 5700.. moge sprzedac za jakies 8k.. albo otworzyc i wtopic.. albo i nie.. razz Jednego otworze drugiego sprzedam.. hmm razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:39 pm
Żegnam Lethiel , Witam Gosiak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:41 pm
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! 3nodding blaugh ale mnie tu dawno nie było xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:41 pm
~Punky_Queen~ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! 3nodding blaugh ale mnie tu dawno nie było xDDDD Hej Queen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:42 pm
PointZer0 ~Punky_Queen~ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! 3nodding blaugh ale mnie tu dawno nie było xDDDD Hej Queen xd witam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:42 pm
Ha.. fox tail.. splacil sie box.. chyba nie wytrzymam i otworze drugi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:43 pm
Papa, Leti... Jeses kochana...... *przyyyyyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:45 pm
Night Vision Goggels.. moglo byc lepiej ale wlasciwie nie stracilem na tym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:46 pm
Malkavik Night Vision Goggels.. moglo byc lepiej ale wlasciwie nie stracilem na tym wink Ano Fox Tail + Night Visson to chyba ponad 8k , wiec tylko zyskałeś xd Hej , może ja were tail kupie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:46 pm
Malkavik Night Vision Goggels.. moglo byc lepiej ale wlasciwie nie stracilem na tym wink Heh, też dostałam kiedyś NVG.. i sprzedałam w sklepie bo nie poznałam się na nich xd Ale to było dawno dawno temu, byłam młoda i głupia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:49 pm
madchild Malkavik Night Vision Goggels.. moglo byc lepiej ale wlasciwie nie stracilem na tym wink Heh, też dostałam kiedyś NVG.. i sprzedałam w sklepie bo nie poznałam się na nich xd Ale to było dawno dawno temu, byłam młoda i głupia sweatdrop Fajny Gaia Costumer Guide od opcego dostalem.. wink Calkiem aktualny i pomocny.. a do podanych tam cen spokojnie mozna doliczyc 10-20% na markecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:49 pm
heh wy tu a takich rartasach a ja dopiero mam jakis 1 tysiąc razz szukam jakichs ciuchów xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:51 pm
~Punky_Queen~ heh wy tu a takich rartasach a ja dopiero mam jakis 1 tysiąc razz szukam jakichs ciuchów xDDD Spokojnie , dorobisz się xd A ja kupuję czwartą Sealed Envelope
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|