|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:28 pm
Lethiel PointZer0 Lethiel ~~lena-undesaid~~ LEEEEEEEEEEEEEEEETIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* WITKA biggrin 4laugh whee *skacze na nia* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula* 4laugh whee witaj lenooś !! whee *patrzy na dwie dziewczyna lezące na sobie na ziemi* Hmm..... hm.. lenooś .. myslisz o tym samym cio ja ?? :> twisted *rzoots na Zero* twisted xd *łaskocze* whee whee whee *masuje nosek, bierze pare glebokich oddechoow, patrzy z rozbawieniem na Leti i Zero* twisted Hmm... Kto by przepooscił taka okazję ?? *skacze na Zeroosia (i sie zaczełoXD) łaskocze go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:29 pm
Kitty ShadowCat Eredin Kitty przymierz prezecik =] heart jush pshymieshyłam kochanie whee jest psheśliczny heart heart nie o ty jestes sliczna 4laugh *cmok* irinn ona bedzie jutro =] to mozemy urzadzic "ognisko" ze spiewqami i tancami ;] ja musze spadac narazie ;] papa Kitty *przytula* spij dobrze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Idealne zgranie czasu , co Mal ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Kitty ShadowCat Eredin Kitty przymierz prezecik =] heart jush pshymieshyłam kochanie whee jest psheśliczny heart heart nie o ty jestes sliczna 4laugh *cmok* irinn ona bedzie jutro =] to mozemy urzadzic "ognisko" ze spiewqami i tancami ;] ja musze spadac narazie ;] papa Kitty *przytula* spij dobrze heart papa kochanie whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:31 pm
PointZer0 Idealne zgranie czasu , co Mal ? xd Wlasnie tez sie smialem.. klikam confirm i dostaje trade od razu heh razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ *masuje nosek, bierze pare glebokich oddechoow, patrzy z rozbawieniem na Leti i Zero* twisted Hmm... Kto by przepooscił taka okazję ?? *skacze na Zeroosia (i sie zaczełoXD) łaskocze go*sesese :> *laaaaskoooooocze Zero* whee whee whee hehe... nie masz szans z LL !!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Kitty ShadowCat Eredin Kitty przymierz prezecik =] heart jush pshymieshyłam kochanie whee jest psheśliczny heart heart nie o ty jestes sliczna 4laugh *cmok* irinn ona bedzie jutro =] to mozemy urzadzic "ognisko" ze spiewqami i tancami ;] ja musze spadac narazie ;] papa Kitty *przytula* spij dobrze heart to jak tak to urządzimy xd bedzie faaaajnie xd narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:32 pm
Lethiel sesese :> *laaaaskoooooocze Zero* whee whee whee hehe... nie masz szans z LL !!! twisted A... po..poszły odemnie , cholery małe xd *teleportuje sie na sufit i oddycha ciężko po śmiechu* Mal , to ja anuluję trade'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:33 pm
PointZer0 Lethiel sesese :> *laaaaskoooooocze Zero* whee whee whee hehe... nie masz szans z LL !!! twisted A... po..poszły odemnie , cholery małe xd *teleportuje sie na sufit i oddycha ciężko po śmiechu* Mal , to ja anuluję trade'a Czemu? Wyslalem ci kase osobno juz.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:34 pm
Mam 2 Blueboxy.. otwierac czy nie otwierac.. razz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:35 pm
no.. kupilam se ubranko XDDDD jestem happy... no nie dokonca.. happy bym byla jkaby moj majątek pomnożyć razy 2 wtedy mialabym pingwiny.. yhmm.. ok spadam papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:36 pm
Malkavik Mam 2 Blueboxy.. otwierac czy nie otwierac.. razz ?? Powiem tak - poprzedniego giftboxa jakiego miałem dałem Delein , a w jeszcze wczesniejszym miałem portki które sprzedalem za 150 golda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:37 pm
M-Teen no.. kupilam se ubranko XDDDD jestem happy... no nie dokonca.. happy bym byla jkaby moj majątek pomnożyć razy 2 wtedy mialabym pingwiny.. yhmm.. ok spadam papa Żegnam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|