|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:21 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ LEEEEEEEEEEEEEEEETIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* WITKA biggrin 4laugh whee *skacze na nia* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula* 4laugh whee witaj lenooś !! whee *patrzy na dwie dziewczyna lezące na sobie na ziemi* Hmm.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:21 pm
moge sie pobawić w moda ??!! *wielkie oczka* oh prooooshuuuu !!!!!
ninja uwashajcie na posty !! scream xd whee heart 4laugh ninja jejq jej jak fajnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:22 pm
Lethiel moge sie pobawić w moda ??!! *wielkie oczka* oh prooooshuuuu !!!!! ninja uwashajcie na posty !! scream xd whee heart 4laugh ninja jejq jej jak fajnie xd W zasadzie jedna osoba , Madchild xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:23 pm
Malkavik madchild Joshua.. przestraszyłeś mnie. A co jak nagle zostanę i nawet się nie dowiem? ninja aaaa nie jestem przygotowana ;__; ( xd ) Ja ci powiem.. ale jest spora szansa że unikniesz tej półapki życiowej khehe.. ale obiecaj.. ;___; obiecaj.. że gdy To się stanie... nie będziesz ukrywał przede mną tej straszliwej prawdy crying (Pułapki na trzeciej kropce wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel ~~lena-undesaid~~ LEEEEEEEEEEEEEEEETIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* WITKA biggrin 4laugh whee *skacze na nia* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula* 4laugh whee witaj lenooś !! whee *patrzy na dwie dziewczyna lezące na sobie na ziemi* Hmm..... XD No co? Psiapsioolek nie widziałeś?? Uch... Leti... Mooj nosek.. Możesz z niego zejść? *zaczyna sie dusic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Irinn *rozgląda sie* łoj chyba ja trochu nie w temacie xd witam tych co przybyli xd Hej wink dzisiaj nie pijesz ?:> xd Nie ma Yumi wiec nie mam z kim xd , a Ozzy powiedział wczoraj że nie bede miała przyjemnosci z picia jak bede ciagle pic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel ~~lena-undesaid~~ LEEEEEEEEEEEEEEEETIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* WITKA biggrin 4laugh whee *skacze na nia* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula* 4laugh whee witaj lenooś !! whee *patrzy na dwie dziewczyna lezące na sobie na ziemi* Hmm..... hm.. lenooś .. myslisz o tym samym cio ja ?? :> twisted *rzoots na Zero* twisted xd *łaskocze* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:24 pm
PointZer0 Malkavik PointZer0 Hmm..... chce ktoś kupić blue Box'a ? sweatdrop Za ile? A ja wiem... jaka najniższa cena w markecie jest ? Znalazlem za 3k najtansza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:25 pm
Kitty przymierz prezecik =] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:26 pm
Eredin Kitty przymierz prezecik =] heart jush pshymieshyłam kochanie whee jest psheśliczny heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:27 pm
PointZer0 Lethiel hm.. lenooś .. myslisz o tym samym cio ja ?? :> twisted *rzoots na Zero* twisted xd *łaskocze* whee whee whee O_o *przewr�cony na ziemię* Mal - to daj 2700 i będzie dobrze , nawet mi sie sprawdzać nie chce... Ok.. boje sie otwierac.. pewnie maska bedzie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel jak nazwya sie twoja blouzka taka rozowa z czarnym krzyzem?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel moge sie pobawić w moda ??!! *wielkie oczka* oh prooooshuuuu !!!!! ninja uwashajcie na posty !! scream xd whee heart 4laugh ninja jejq jej jak fajnie xd W zasadzie jedna osoba , Madchild xd Mam propozycję, ustawmy taką puszkę.. a ja będe wrzucać do niej 100 golda za każdym razem kiedy przepostuję stressed . A poza tym.. nieeee, czepiacie się mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|