|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:15 pm
witajcie ninja ja bede tak .. hm.. malo xd jestem niby w trakcie pisania konspektu.. cos mi nie idze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: Billy talent - The ex whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Eredinek! jesteś! *przytuuuuuul* whee heart Jestem KotQ 4laugh *przytula i daje kissa* heart mam cos dla Ciebie ale nie wiem czy juz taka masz ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie ninja ja bede tak .. hm.. malo xd jestem niby w trakcie pisania konspektu.. cos mi nie idze xp Dopiero ? sweatdrop Witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild Joshua.. przestraszyłeś mnie. A co jak nagle zostanę i nawet się nie dowiem? ninja aaaa nie jestem przygotowana ;__; ( xd ) Ja ci powiem.. ale jest spora szansa że unikniesz tej półapki życiowej khehe..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:17 pm
PointZer0 Lethiel witajcie ninja ja bede tak .. hm.. malo xd jestem niby w trakcie pisania konspektu.. cos mi nie idze xp Dopiero ? sweatdrop Witaj niom xd *przytuuuuuuuuuuuul* pewnie i tak sie skończy na tym ze rano bede pisać blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:17 pm
LEEEEEEEEEEEEEEEETIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* WITKA biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:18 pm
Malkavik madchild Kitty ShadowCat Daria na przyrodzie wlewa płyn do mycia naczyń do akwarium ze ślimakami xd Won od ślimak�w! domokun domokun domokun Jeee.. ślimakowy holokaust! CyklonB ist nicht funkcionieren domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:18 pm
PointZer0 Hmm..... chce ktoś kupić blue Box'a ? sweatdrop Za ile?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:19 pm
*rozgląda sie* łoj chyba ja trochu nie w temacie xd witam tych co przybyli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:19 pm
Malkavik PointZer0 Hmm..... chce ktoś kupić blue Box'a ? sweatdrop Za ile? A ja wiem... jaka najniższa cena w markecie jest ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 12:20 pm
Malkavik ~~lena-undesaid~~ Malkavik ~~lena-undesaid~~ PointZer0 M-Teen A JA NIGDY NIE DOSTAŁAM UWAGI XD xd siemanko all wink Hej M-Teen xd *łapie zyrandol przed twarzą* a se go łap, i tak sie obraziłam ale vzy kogos obchodzi czy go lubie czy nie? nie nie ma to jak mieć szczeruch znajomuch...To nie szczerość. To bezpośredność. Szczerość powinna być rozumiana pozytywnie. Szczerym można być w obeć prawdziwych przyjaciół, kochających i kochanych osób. Bezpośredność często idzie w parze z cynizmem, tak jak jest to w moim przpadku. Jednak nie było to złośliwe. Bla bla bla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dziękooje Eredinku heart crying *wzrooshyła się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ LEEEEEEEEEEEEEEEETIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* WITKA biggrin 4laugh whee *skacze na nia* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula* 4laugh whee witaj lenooś !! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn *rozgląda sie* łoj chyba ja trochu nie w temacie xd witam tych co przybyli xd Hej wink dzisiaj nie pijesz ?:> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|