|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:49 am
PointZer0 Uwagi w szkole ? Buahahahahaha xd Malinowski bije kolege krzesłem ; Malinowski ściaga portki przy nauczycielce ; Malinowski biega po parapecie ; Malinowski tupie... Witam wszystkich xd *patrzy na niego podejrzliwie* *pac yzradolem* nie bedzie żadnego przyytul!! Nieufni nie zasługuja na miano zeroosia!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A JA NIGDY NIE DOSTAŁAM UWAGI XD xd
siemanko all wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik madchild Malkavik Now Playing: Cultus Sanguine - In the Days of Sombre Aaaa.. głowa mi pęka. *wyciąga dłuto i młotek* Trzeba coś zrobić... *przykłada sobie dluto do czoła* Przerabialiśmy to i dłuto nie pomaga ^--^ Odcedź sobie korę z wierzby biggrin Odcedzę sobie korę mózgową z krwii... Nie wiem czy w samej korze jest tak dużo krwi... nie zmęczysz się wszakże sweatdrop Odcedź sobie jeszcze ciałko migdałowate i dno prążkowia, może więcej będzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:51 am
M-Teen A JA NIGDY NIE DOSTAŁAM UWAGI XD xd siemanko all wink Hej M-Teen xd *łapie zyrandol przed twarzą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:51 am
Now playing: Daniel Lioneye The kings of Rock'n Roll heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:54 am
PointZer0 M-Teen A JA NIGDY NIE DOSTAŁAM UWAGI XD xd siemanko all wink Hej M-Teen xd *łapie zyrandol przed twarzą* a se go łap, i tak sie obraziłam ale vzy kogos obchodzi czy go lubie czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:55 am
~~lena-undesaid~~ a se go łap, i tak sie obraziłam ale vzy kogos obchodzi czy go lubie czy nie?Hmm.... nie za bardzo wiem na co , ale jeżeli taka twoja wola xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:56 am
M-Teen A JA NIGDY NIE DOSTAŁAM UWAGI XD xd siemanko all wink Społeczniak razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:57 am
~~lena-undesaid~~ PointZer0 M-Teen A JA NIGDY NIE DOSTAŁAM UWAGI XD xd siemanko all wink Hej M-Teen xd *łapie zyrandol przed twarzą* a se go łap, i tak sie obraziłam ale vzy kogos obchodzi czy go lubie czy nie? nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:58 am
Malkavik M-Teen A JA NIGDY NIE DOSTAŁAM UWAGI XD xd siemanko all wink Społeczniak razz JAK TO SPOŁECZNIAK!? JAK TO SPOŁECZNIAK! scream xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:59 am
madchild Malkavik madchild Malkavik Now Playing: Cultus Sanguine - In the Days of Sombre Aaaa.. głowa mi pęka. *wyciąga dłuto i młotek* Trzeba coś zrobić... *przykłada sobie dluto do czoła* Przerabialiśmy to i dłuto nie pomaga ^--^ Odcedź sobie korę z wierzby biggrin Odcedzę sobie korę mózgową z krwii... Nie wiem czy w samej korze jest tak dużo krwi... nie zmęczysz się wszakże sweatdrop Odcedź sobie jeszcze ciałko migdałowate i dno prążkowia, może więcej będzie Zeżarłem już swoją wątrobę... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|