|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:26 am
~~lena-undesaid~~ Malkavik ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkim *przyyyyyyyyyyytul* ..ja sie chyba na serio upodabniam do Lethiel...XD Hmmm... to strraszne. eek Czyżbys cos insynuował?? A czy to zabrzmiało jak insynuacja czegokolwiek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:31 am
Now Playing: Cultus Sanguine - In the Days of Sombre
Aaaa.. głowa mi pęka. *wyciąga dłuto i młotek*
Trzeba coś zrobić... *przykłada sobie dluto do czoła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:31 am
Malkavik ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkim *przyyyyyyyyyyytul* ..ja sie chyba na serio upodabniam do Lethiel...XD Hmmm... to strraszne. a tu drugi Ozz widze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:33 am
Malkavik ~~lena-undesaid~~ Malkavik ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkim *przyyyyyyyyyyytul* ..ja sie chyba na serio upodabniam do Lethiel...XD Hmmm... to strraszne. eek Czyżbys cos insynuował?? A czy to zabrzmiało jak insynuacja czegokolwiek? o zabrzmiało, jakbys nie lubił leti
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:39 am
może pogadamy o uwagach jakie dostaliśmy w szkole- mogę doożo powiedziec na ten temat xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Now Playing: Cultus Sanguine - In the Days of Sombre Aaaa.. głowa mi pęka. *wyciąga dłuto i młotek* Trzeba coś zrobić... *przykłada sobie dluto do czoła* Przerabialiśmy to i dłuto nie pomaga ^--^ Odcedź sobie korę z wierzby biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ o zabrzmiało, jakbys nie lubił leti Więc nadinterpretujesz to co mówię. Nie szukaj drugiego dna. Lubię Lethiel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uwagi w szkole ? Buahahahahaha xd
Malinowski bije kolege krzesłem ; Malinowski ściaga portki przy nauczycielce ; Malinowski biega po parapecie ; Malinowski tupie...
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:43 am
madchild Malkavik Now Playing: Cultus Sanguine - In the Days of Sombre Aaaa.. głowa mi pęka. *wyciąga dłuto i młotek* Trzeba coś zrobić... *przykłada sobie dluto do czoła* Przerabialiśmy to i dłuto nie pomaga ^--^ Odcedź sobie korę z wierzby biggrin Odcedzę sobie korę mózgową z krwii... Siema Vykk, siema Point.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:44 am
PointZer0 Uwagi w szkole ? Buahahahahaha xd Malinowski bije kolege krzesłem ; Malinowski ściaga portki przy nauczycielce ; Malinowski biega po parapecie ; Malinowski tupie... Witam wszystkich xd hejka 0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:45 am
*odpala table*
Bójcie się... twisted
Now Playing: Kazik - Chopoie, Nie Szalej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:46 am
Moja ostatnia uwaga: (wpisana zreszta przez psychiczną nauczycielkę.. whee )
BOLEŚNIE ukłuła kolegę... kluczem ... redface
Ale ja potem żałowałam tego.. bo ja nie jestem agresywna.. (nienienienienie biggrin ) A zresztą on to lubi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:47 am
madchild Moja ostatnia uwaga: (wpisana zreszta przez psychiczną nauczycielkę.. whee ) BOLEŚNIE ukłuła kolegę... kluczem ... redface Ale ja potem żałowałam tego.. bo ja nie jestem agresywna.. (nienienienienie biggrin )A zresztą on to lubi blaugh Ja tylko kilka pamiętam , dzienniczk poleciały w kosmos już z 5 lat temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:47 am
Kitty ShadowCat może pogadamy o uwagach jakie dostaliśmy w szkole- mogę doożo powiedziec na ten temat xd xd xd o nie. ja dziekooje. Za duze sie tego nasłuchałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|