|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:04 am
Omega Sun Malkavik Czy ktoś mnie oświeci jak się robi random siga? gdzies mialam zapisane, ale zgubilam sweatdrop Jezeli Ci to pilnie potrzebne to zapytaj kogos kto ma taka sygnaturke- Rynn, Saykuna albo MissTao (Musze poprosic kogos zeby napisal o tym w przewodniku xp ) Nie śpieszy się.. jak dopadne kogoś z takowym sigiem to zapytam. Irinn: hej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:05 am
Malkavik madchild Witajcie sad Zdupcyłam sprawdzan z matmy crying dokumentnie Nie martw się... nie umrzesz od tego. To by było za proste xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:07 am
madchild Malkavik madchild Witajcie sad Zdupcyłam sprawdzan z matmy crying dokumentnie Nie martw się... nie umrzesz od tego. To by było za proste xd Ja mam jutro ciężki dzień.. jak to zawale to grożą mi poważne sankcje.. ale widzisz... zachowuję pogodę ducha.. a może to już stan euforii przedagonalnej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:08 am
Omega Sun madchild Witajcie sad Zdupcyłam sprawdzan z matmy crying dokumentnie nie martw sie, poprawisz 3nodding Swiat nie konczy sie na sprawdzianie z matmy Wiem.. gdyby się kończył to inna sprawa (inna osoba smile ) musiałaby się posunąć wink Po prostu.. ech nie mam ochoty na pisanie popraw z tego okropnego przedmiotu smile zostawię jak jest i może jakoś będzie wyglądać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:12 am
madchild Omega Sun madchild Witajcie sad Zdupcyłam sprawdzan z matmy crying dokumentnie nie martw sie, poprawisz 3nodding Swiat nie konczy sie na sprawdzianie z matmy Wiem.. gdyby się kończył to inna sprawa (inna osoba smile ) musiałaby się posunąć wink Po prostu.. ech nie mam ochoty na pisanie popraw z tego okropnego przedmiotu smile zostawię jak jest i może jakoś będzie wyglądać A nie dostałaś 1? Dla studenta coś jest oblane po 5 terminie bez odwołania heh razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:14 am
Malkavik A nie dostałaś 1? Dla studenta coś jest oblane po 5 terminie bez odwołania heh razz Nie wiem co dostałam, przecież uczniowi 36-osobowej klasy pracy na miejscu nie sprawdzą.. przypuszczam ze ocena dryfuje gdzieś w okolicach 2.. za dobre chęci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:16 am
Marzena Irinn *spada ze schoda pietro* ło matko... ała... *rozgląda sie* eee... hej xd eek Nic ci nie jest? eek
Aha! Witaj! xd Mi w gruncie rzeczy nigdy nic nie jest... przyzwyczaiłam sie do wypadania z różnych dziwnych miejsc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:16 am
siemka wszystkim *przyyyyyyyyyyytul* ..ja sie chyba na serio upodabniam do Lethiel...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:17 am
madchild Malkavik madchild Malkavik madchild Witajcie sad Zdupcyłam sprawdzan z matmy crying dokumentnie Nie martw się... nie umrzesz od tego. To by było za proste xd Ja mam jutro ciężki dzień.. jak to zawale to grożą mi poważne sankcje.. ale widzisz... zachowuję pogodę ducha.. a może to już stan euforii przedagonalnej? Co to jutro za Dzień Sądu? wink Ja się w og�le tym nie przejmuję... ja sie cieszę że w og�le napisałam coś na tym sprawdzianie przystępując do niego o godzinie 7.45 whee M� umysł się o 9-tej włącza... Taaa. dzień sądu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:18 am
~~lena-undesaid~~ siemka wszystkim *przyyyyyyyyyyytul* ..ja sie chyba na serio upodabniam do Lethiel...XD Hmmm... to strraszne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:20 am
Malkavik ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkim *przyyyyyyyyyyytul* ..ja sie chyba na serio upodabniam do Lethiel...XD Hmmm... to strraszne. kwestia gustu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:21 am
Malkavik ~~lena-undesaid~~ siemka wszystkim *przyyyyyyyyyyytul* ..ja sie chyba na serio upodabniam do Lethiel...XD Hmmm... to strraszne. eek Czyżbys cos insynuował??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:23 am
~~lena-undesaid~~ siemka wszystkim *przyyyyyyyyyyytul* ..ja sie chyba na serio upodabniam do Lethiel...XD no moze troche xd hej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|