|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:40 am
czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:43 am
Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare ...widzi, widzi ...(Ale kto? blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune nie martw sie zaraz ere przyjdzie blaugh jak na razie go nie ma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Dzieki za mile przywitanie *klania sie* ale musze zjezdzac czytac tego (za jakie grzechy!!!!!! stressed ) Zeromskiego.... Bo jak jutro babka kartkowa z lektury szczeli to po mnie... Proza życia... ja ide uczyć s ię demo... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare eee... co robisz...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:44 am
Ozzwald Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare eee... co robisz...? juz nic.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:44 am
Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare To ty robiłaś ostatnio aferę że wszyscy cię olewają?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:45 am
Malkavik Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare To ty robiłaś ostatnio aferę że wszyscy cię olewają? nieeee.... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:45 am
Malkavik Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare To ty robiłaś ostatnio aferę że wszyscy cię olewają? nie- to ja zawsze robię zamieszanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:46 am
Kitty ShadowCat Malkavik Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare To ty robiłaś ostatnio aferę że wszyscy cię olewają? nie- to ja zawsze robię zamieszanie xd A.. to dobrze.. dwóch aferantek bym nie zniósł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:48 am
Smacznego pochłaniania, trawienia i wydalania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:48 am
Malkavik Kitty ShadowCat Malkavik Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare To ty robiłaś ostatnio aferę że wszyscy cię olewają? nie- to ja zawsze robię zamieszanie xd A.. to dobrze.. dwóch aferantek bym nie zniósł. dzięki serdeczne.... stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:50 am
Kitty ShadowCat Malkavik Kitty ShadowCat Malkavik Illune czy ktos mnie widzi...... *zaczyna skakac...* stare To ty robiłaś ostatnio aferę że wszyscy cię olewają? nie- to ja zawsze robię zamieszanie xd A.. to dobrze.. dwóch aferantek bym nie zniósł. dzięki serdeczne.... stare stare Ależ nie ma za co.. ktoś musi robić zamieszanie.. ale bez przesady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|