|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:31 am
Malkavik Głowa mi pęka od demografii.. widzę że jakaś nowa niezbrukana jeszcze gaiowiczka evil Now Playing: Seraphim Shock - Lasombra - Prey Niezbrukana... hmm.... ciekawe pojecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:31 am
Neilameane Spoko... juz nie z takimi mialam kontakt.... Ze wspomne moja klase jeszcze z czasow podstawowki, lub paru znajomych z deviantart'a... No i i tak moi aktualni znajomi wytykaja mi zdemoralizowany do cna umysl, wiec chyba jestem we wlasciwym miejscu ^^ Aaa.. słowo klucz.. deviant.. idę obacać galerię :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Czy chodzi o ta powalona animacje o kozach? Gott....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie martw sie zaraz ere przyjdzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei racqel Ja- Yosei ...yhm ...rozumiem ...to teraz przynajmniej coś o Tobie wiemy ...i mogę Cie ostrzec ...my tutaj jesteśmy...dziwni... udaje ze nie widze. udaje ze nie widze! UDAJE ze Nie WIDZE !!!!...!!!!! ...Dziwni ...Dziwni ...Dziwni ...Dziwni ...Dziwni ...Dziwni ...(tego chyba nie przeoczysz xd ) ...nie no - tak naprawde ...to my jesteśmy zwykłymi normalnymi nastolatkami ...tak ... ...tak? moze i jestescie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:34 am
Neilameane Malkavik Głowa mi pęka od demografii.. widzę że jakaś nowa niezbrukana jeszcze gaiowiczka evil Now Playing: Seraphim Shock - Lasombra - Prey Niezbrukana... hmm.... ciekawe pojecie...Spokojnie.. miesiac tu zmieni cię w bluźnierczą, przepełnioną sodomitystycznymi myślami, siejącą herezje czcicielką kozy. Witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:36 am
...buahahaha ...wcale nie! My jesteśmy normalni! Normalni! HAHAHA! Normalni twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:37 am
Malkavik Spokojnie.. miesiac tu zmieni cię w bluźnierczą, przepełnioną sodomitystycznymi myślami, siejącą herezje czcicielką kozy. Witam. Tja... A niby do katolickiej szkoly chodze XD Ale poki co to czarne glany co "sa naprawde funny" juz dawno mam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:39 am
Neilameane Malkavik Spokojnie.. miesiac tu zmieni cię w bluźnierczą, przepełnioną sodomitystycznymi myślami, siejącą herezje czcicielką kozy. Witam. Tja... A niby do katolickiej szkoly chodze XD Ale poki co to czarne glany co "sa naprawde funny" juz dawno mam ^^Katolicka szkoła.. tym bardziej będziesz lepszą kandydatką na ołtarz... ee.. znaczy.. na czcicielke twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:39 am
Neilameane Czy chodzi o ta powalona animacje o kozach? Gott.... a może to chodzi o to: http://download.joemonster.org/flash/arka-satana.swf xd xd xd albo: http://www.badgerbadgerbadger.com/ xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:40 am
Dzieki za mile przywitanie *klania sie* ale musze zjezdzac czytac tego (za jakie grzechy!!!!!! stressed ) Zeromskiego.... Bo jak jutro babka kartkowa z lektury szczeli to po mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|