|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:21 am
...nie ma to jak witanie się przez całą stronę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
to takie strasznie... londynskie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:22 am
Ja- Yosei Neilameane W oddali slychac cykajace swierszczyki i kumkajace zabki... ...taaak? xd ...hm... ...skoro tak cicho ...i jesteś nowa ... ... whee ...to może opowiesz coś o sobie, hm? Cos o sobie... hmmm..... Moje alter-ego bardzo lubi sie uzewnetrzniac i jest elfem ze skrzydelkami. Rysuje smoki (albo inaczej, wszystko z zakresu fantasy), mange no i ja rowniez czytuje. I cholernie mnie nudza ksiazki Zeromskiego!!!!!! Nie wiem, moze moj umysl nie jest tak bardzo rozgarniety, zeby pojmowac glebie jego ksiazek. W kazdym razie teraz czytam "Ludzi bezdomnych" i za kazdym razem jak zaczynam to badziewie czytac to wyje z nudow... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:24 am
*poof*
Witam szubrawcy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:25 am
Neilameane Ja- Yosei Neilameane W oddali slychac cykajace swierszczyki i kumkajace zabki... ...taaak? xd ...hm... ...skoro tak cicho ...i jesteś nowa ... ... whee ...to może opowiesz coś o sobie, hm? Cos o sobie... hmmm..... Moje alter-ego bardzo lubi sie uzewnetrzniac i jest elfem ze skrzydelkami. Rysuje smoki (albo inaczej, wszystko z zakresu fantasy), mange no i ja rowniez czytuje. I cholernie mnie nudza ksiazki Zeromskiego!!!!!! Nie wiem, moze moj umysl nie jest tak bardzo rozgarniety, zeby pojmowac glebie jego ksiazek. W kazdym razie teraz czytam "Ludzi bezdomnych" i za kazdym razem jak zaczynam to badziewie czytac to wyje z nudow... stressed ...yhm ...rozumiem ...to teraz przynajmniej coś o Tobie wiemy ...i mogę Cie ostrzec ...my tutaj jesteśmy...dziwni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:26 am
Ja- Yosei Neilameane Ja- Yosei Neilameane W oddali slychac cykajace swierszczyki i kumkajace zabki... ...taaak? xd ...hm... ...skoro tak cicho ...i jesteś nowa ... ... whee ...to może opowiesz coś o sobie, hm? Cos o sobie... hmmm..... Moje alter-ego bardzo lubi sie uzewnetrzniac i jest elfem ze skrzydelkami. Rysuje smoki (albo inaczej, wszystko z zakresu fantasy), mange no i ja rowniez czytuje. I cholernie mnie nudza ksiazki Zeromskiego!!!!!! Nie wiem, moze moj umysl nie jest tak bardzo rozgarniety, zeby pojmowac glebie jego ksiazek. W kazdym razie teraz czytam "Ludzi bezdomnych" i za kazdym razem jak zaczynam to badziewie czytac to wyje z nudow... stressed ...yhm ...rozumiem ...to teraz przynajmniej coś o Tobie wiemy ...i mogę Cie ostrzec ...my tutaj jesteśmy...dziwni... no ejj....ja jestem NORMALNA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:26 am
Neilameane Ja- Yosei Neilameane W oddali slychac cykajace swierszczyki i kumkajace zabki... ...taaak? xd ...hm... ...skoro tak cicho ...i jesteś nowa ... ... whee ...to może opowiesz coś o sobie, hm? Cos o sobie... hmmm..... Moje alter-ego bardzo lubi sie uzewnetrzniac i jest elfem ze skrzydelkami. Rysuje smoki (albo inaczej, wszystko z zakresu fantasy), mange no i ja rowniez czytuje. I cholernie mnie nudza ksiazki Zeromskiego!!!!!! Nie wiem, moze moj umysl nie jest tak bardzo rozgarniety, zeby pojmowac glebie jego ksiazek. W kazdym razie teraz czytam "Ludzi bezdomnych" i za kazdym razem jak zaczynam to badziewie czytac to wyje z nudow... stressed Czcijmy kozę! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:27 am
Malkavik *poof* Witam szubrawcy domokun ...Ave! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:28 am
Ja- Yosei Neilameane Ja- Yosei ...taaak? xd ...hm... ...skoro tak cicho ...i jesteś nowa ... ... whee ...to może opowiesz coś o sobie, hm? Cos o sobie... hmmm..... Moje alter-ego bardzo lubi sie uzewnetrzniac i jest elfem ze skrzydelkami. Rysuje smoki (albo inaczej, wszystko z zakresu fantasy), mange no i ja rowniez czytuje. I cholernie mnie nudza ksiazki Zeromskiego!!!!!! Nie wiem, moze moj umysl nie jest tak bardzo rozgarniety, zeby pojmowac glebie jego ksiazek. W kazdym razie teraz czytam "Ludzi bezdomnych" i za kazdym razem jak zaczynam to badziewie czytac to wyje z nudow... stressed ...yhm ...rozumiem ...to teraz przynajmniej coś o Tobie wiemy ...i mogę Cie ostrzec ...my tutaj jesteśmy...dziwni... Spoko... juz nie z takimi mialam kontakt.... Ze wspomne moja klase jeszcze z czasow podstawowki, lub paru znajomych z deviantart'a... No i i tak moi aktualni znajomi wytykaja mi zdemoralizowany do cna umysl, wiec chyba jestem we wlasciwym miejscu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:28 am
Illune no ejj....ja jestem NORMALNA! ...jasne, jasne xd ...no oczywiście! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:29 am
Ja- Yosei ...yhm ...rozumiem ...to teraz przynajmniej coś o Tobie wiemy ...i mogę Cie ostrzec ...my tutaj jesteśmy...dziwni... udaje ze nie widze. udaje ze nie widze! UDAJE ze Nie WIDZE !!!!...!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:29 am
Głowa mi pęka od demografii.. widzę że jakaś nowa niezbrukana jeszcze gaiowiczka evil
Now Playing: Seraphim Shock - Lasombra - Prey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:30 am
racqel Ja- Yosei ...yhm ...rozumiem ...to teraz przynajmniej coś o Tobie wiemy ...i mogę Cie ostrzec ...my tutaj jesteśmy...dziwni... udaje ze nie widze. udaje ze nie widze! UDAJE ze Nie WIDZE !!!!...!!!!! ...Dziwni ...Dziwni ...Dziwni ...Dziwni ...Dziwni ...Dziwni ...(tego chyba nie przeoczysz xd ) ...nie no - tak naprawde ...to my jesteśmy zwykłymi normalnymi nastolatkami ...tak ... ...tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 10:30 am
Ja- Yosei Illune no ejj....ja jestem NORMALNA! ...jasne, jasne xd ...no oczywiście! xd no dobra moze jak widac na zdjeciu w galerii lubie lody, lubie potanczyc na stole pijac przy tym martini....i zdejmujac ciuchy ale jestem....normalna..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|