|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:46 am
Hej biggrin Yumi woooow nowa imicz biggrin fajnie fajnie biggrin hej Omi , Witaj Kitty 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:46 am
Neilameane Czy u Was w miescie tez mialo miejsce takie cos jak "flash mobe" (czy jakos tak...)? U mnie na rynku pod ratuszem zgromadzilo sie chyba z 50 ludzi przez minute caly czas szczekali do ratusza.... Zabawny byl to widok sweatdrop ee... nie... u mnie w mieście nie ma ratusza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:48 am
Neilameane Czy u Was w miescie tez mialo miejsce takie cos jak "flash mobe" (czy jakos tak...)? U mnie na rynku pod ratuszem zgromadzilo sie chyba z 50 ludzi przez minute caly czas szczekali do ratusza.... Zabawny byl to widok sweatdrop hej z tego co ja sobie przypominam to bylo pokazywanie na katowicki spodek i krzyk UFO UFO ! biggrin a tak a propo czy my sie znamy ? wink smile Hej Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:48 am
Eredin Hej biggrin Yumi woooow nowa imicz biggrin fajnie fajnie biggrin hej Omi , Witaj Kitty 4laugh heart kochanie! *PRZYTUUUUL**cmok w usteczka* heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:50 am
Eredinq- miałeś ściągnąc dziś maskę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:53 am
Eredin Neilameane Czy u Was w miescie tez mialo miejsce takie cos jak "flash mobe" (czy jakos tak...)? U mnie na rynku pod ratuszem zgromadzilo sie chyba z 50 ludzi przez minute caly czas szczekali do ratusza.... Zabawny byl to widok sweatdrop hej z tego co ja sobie przypominam to bylo pokazywanie na katowicki spodek i krzyk UFO UFO ! biggrin a tak a propo czy my sie znamy ? wink smile Hej Ozz Nie, nowa jestem. Ale chetnie sie zapoznam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:55 am
Eredin Neilameane Czy u Was w miescie tez mialo miejsce takie cos jak "flash mobe" (czy jakos tak...)? U mnie na rynku pod ratuszem zgromadzilo sie chyba z 50 ludzi przez minute caly czas szczekali do ratusza.... Zabawny byl to widok sweatdrop hej z tego co ja sobie przypominam to bylo pokazywanie na katowicki spodek i krzyk UFO UFO ! biggrin a tak a propo czy my sie znamy ? wink smile Hej Ozz nie prawda bo ostatnio tanczyli !! xd witaj Ozzy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:56 am
no prosze, chwile mnie nie ma a tu caly tlum ludkow wpada eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:56 am
Neilameane Eredin Neilameane Czy u Was w miescie tez mialo miejsce takie cos jak "flash mobe" (czy jakos tak...)? U mnie na rynku pod ratuszem zgromadzilo sie chyba z 50 ludzi przez minute caly czas szczekali do ratusza.... Zabawny byl to widok sweatdrop hej z tego co ja sobie przypominam to bylo pokazywanie na katowicki spodek i krzyk UFO UFO ! biggrin a tak a propo czy my sie znamy ? wink smile Hej Ozz Nie, nowa jestem. Ale chetnie sie zapoznam biggrin *podaje lape* Milo mi Eredin jestem biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:57 am
Eredin Kitty ShadowCat Eredinq- miałeś ściągnąc dziś maskę stare eh .. tylko sie nie przestrasz sweatdrop ja chcę zobaczyć całą tważ a nie tylko oczka- sa shliczne! heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:57 am
zaraz bede xd bedzie swieze miesko na gai biggrin niach niach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:58 am
YumiTao Eredin Neilameane Czy u Was w miescie tez mialo miejsce takie cos jak "flash mobe" (czy jakos tak...)? U mnie na rynku pod ratuszem zgromadzilo sie chyba z 50 ludzi przez minute caly czas szczekali do ratusza.... Zabawny byl to widok sweatdrop hej z tego co ja sobie przypominam to bylo pokazywanie na katowicki spodek i krzyk UFO UFO ! biggrin a tak a propo czy my sie znamy ? wink smile Hej Ozz nie prawda bo ostatnio tanczyli !! xd witaj Ozzy 3nodding mozliwe ja sie na takich rzeczach nieznam :p kiedys wiem ze wolali tak samo wpadli do jakiegos sklepu i zaczeli sie modlic na kleczaco xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 9:59 am
Eredin *podaje lape* Milo mi Eredin jestem biggrin xd *tez raczke podaje* Neilameane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|