|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:56 am
pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:58 am
Lethiel pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding ja niestety rysuję maskotki na swojego questa....chyba podniosę ceny do 500g, wszyscy mi to radzą, a klientów i tak mam sporo...ale i tak mam tylko 16k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:01 am
Rynn the Vampire Lethiel pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding ja niestety rysuję maskotki na swojego questa....chyba podniosę ceny do 500g, wszyscy mi to radzą, a klientów i tak mam sporo...ale i tak mam tylko 16k sweatdrop chcesz w dziąsło? 16k to mało? ja nawet połowy tego nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:02 am
uh... ja mam 31 k...... ale to ciagle malo.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:02 am
Kukus Rynn the Vampire Lethiel pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding ja niestety rysuję maskotki na swojego questa....chyba podniosę ceny do 500g, wszyscy mi to radzą, a klientów i tak mam sporo...ale i tak mam tylko 16k sweatdrop chcesz w dziąsło? 16k to mało? ja nawet połowy tego nie mam ja nigdy nie mialem wiecej niz 5 k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:05 am
Kukus Rynn the Vampire Lethiel pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding ja niestety rysuję maskotki na swojego questa....chyba podniosę ceny do 500g, wszyscy mi to radzą, a klientów i tak mam sporo...ale i tak mam tylko 16k sweatdrop chcesz w dziąsło? 16k to mało? ja nawet połowy tego nie mam ale ja potrzebuję 75 gonk mogłabym wyprzedać moje inventory, ale mi żal...wolę powoli uzbierać osobno 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:06 am
Lethiel uh... ja mam 31 k...... ale to ciagle malo.... sad dołączam sie do rzyczen kukusa ja miałem max 21k i było spoko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:11 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Lethiel pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding ja niestety rysuję maskotki na swojego questa....chyba podniosę ceny do 500g, wszyscy mi to radzą, a klientów i tak mam sporo...ale i tak mam tylko 16k sweatdrop chcesz w dziąsło? 16k to mało? ja nawet połowy tego nie mam ale ja potrzebuję 75 gonk mogłabym wyprzedać moje inventory, ale mi żal...wolę powoli uzbierać osobno 3nodding a na co ci tyle Kasy >>> ??*krzywe spojzenie !*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:12 am
BeeWolf Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Lethiel pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding ja niestety rysuję maskotki na swojego questa....chyba podniosę ceny do 500g, wszyscy mi to radzą, a klientów i tak mam sporo...ale i tak mam tylko 16k sweatdrop chcesz w dziąsło? 16k to mało? ja nawet połowy tego nie mam ale ja potrzebuję 75 gonk mogłabym wyprzedać moje inventory, ale mi żal...wolę powoli uzbierać osobno 3nodding a na co ci tyle Kasy >>> ??*krzywe spojzenie !* jakto na co? na maturę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:14 am
wlasnie dostalam trunka.. a w nim !!!...... hockey mask ?? ..... bede pięknie wyglądać... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:16 am
Lethiel wlasnie dostalam trunka.. a w nim !!!...... hockey mask ?? ..... bede pięknie wyglądać... sweatdrop Hokey Mask jest WPOOOOOOOORZO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:16 am
Kukus BeeWolf Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Lethiel pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding ja niestety rysuję maskotki na swojego questa....chyba podniosę ceny do 500g, wszyscy mi to radzą, a klientów i tak mam sporo...ale i tak mam tylko 16k sweatdrop chcesz w dziąsło? 16k to mało? ja nawet połowy tego nie mam ale ja potrzebuję 75 gonk mogłabym wyprzedać moje inventory, ale mi żal...wolę powoli uzbierać osobno 3nodding a na co ci tyle Kasy >>> ??*krzywe spojzenie !* jakto na co? na maturę hm haha Lethiel - sprzedaj w markecie ! albo noć koloru oczu ci nie podkresli .. ale .. !!! zawsze sie kukusowi spodobacz on lubi tajemnicze mlode damy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:18 am
Kukus BeeWolf Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Lethiel pomooshie mi bumpać na moim qeście.... 3nodding 3nodding 3nodding ja niestety rysuję maskotki na swojego questa....chyba podniosę ceny do 500g, wszyscy mi to radzą, a klientów i tak mam sporo...ale i tak mam tylko 16k sweatdrop chcesz w dziąsło? 16k to mało? ja nawet połowy tego nie mam ale ja potrzebuję 75 gonk mogłabym wyprzedać moje inventory, ale mi żal...wolę powoli uzbierać osobno 3nodding a na co ci tyle Kasy >>> ??*krzywe spojzenie !* jakto na co? na maturę eee, no nie wink na nitemare scarfa...hockey mask rządzi! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:18 am
Kukus Lethiel wlasnie dostalam trunka.. a w nim !!!...... hockey mask ?? ..... bede pięknie wyglądać... sweatdrop Hokey Mask jest WPOOOOOOOORZO na tobie tak 3nodding .. na mnie raczej nie sweatdrop ... whee BeeWolf ...... wlasnie to zrobilam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 9:19 am
SIEMKA!!!! (oby poskutkowalo...bo pierwszy nie doszedl)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|