|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:54 am
Pomykam.. Narciaz... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:54 am
Delein Christoff_Gangrell Uh... polibuda... uh magister.....brrrrrrrrrrrr Hehehe, jakieś awersje? blaugh Nie skad ze..... tylko jak pomysle o tym to mnie z deczka telepie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:55 am
Wodzu Pomykam.. Narciaz... biggrin Do zobaczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:56 am
Christoff_Gangrell Delein Christoff_Gangrell Uh... polibuda... uh magister.....brrrrrrrrrrrr Hehehe, jakieś awersje? blaugh Nie skad ze..... tylko jak pomysle o tym to mnie z deczka telepie... sweatdrop Anie chciałbyś za mnie maturki napisać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:58 am
Dobra robie zryw moze bede koło 18 ale razcej watpie....;(
Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:59 am
Ja- Yosei opcy ja dzis upadlem na dno i kupilem sidi-ekszyn (ale prznajmniej mam blood omena 2 xp ) ...tylko szkoda, że Blood Omen 2 to ścierwo xd sorry ale ja mam zboczenie na punkcie wszystkiego z napisem "Legacy of Kain" a szczegolnie Soul Reaver
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Dobra robie zryw moze bede koło 18 ale razcej watpie....;( Papa Do zobaczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Dobra robie zryw moze bede koło 18 ale razcej watpie....;( Papa Papa *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 8:01 am
opcy Ja- Yosei opcy ja dzis upadlem na dno i kupilem sidi-ekszyn (ale prznajmniej mam blood omena 2 xp ) ...tylko szkoda, że Blood Omen 2 to ścierwo xd sorry ale ja mam zboczenie na punkcie wszystkiego z napisem "Legacy of Kain" a szczegolnie Soul Reaver ...yhm ...no pod względem klimatu (Bo samej rozgrywki to tak średnio) był super Blood omen "jedynka"... ...ale jak chcesz fajną gre o vampach - to polecam "Vampire: The masquerade Bloodlines" - sam teraz gram (właśnie klanem Gangrel) i gierka mimo że na poczatku troche zniechęca to jak się chwilke pogra to jest naprawde fajna... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 8:03 am
Ja- Yosei opcy Ja- Yosei opcy ja dzis upadlem na dno i kupilem sidi-ekszyn (ale prznajmniej mam blood omena 2 xp ) ...tylko szkoda, że Blood Omen 2 to ścierwo xd sorry ale ja mam zboczenie na punkcie wszystkiego z napisem "Legacy of Kain" a szczegolnie Soul Reaver ...yhm ...no pod względem klimatu (Bo samej rozgrywki to tak średnio) był super Blood omen "jedynka"... ...ale jak chcesz fajną gre o vampach - to polecam "Vampire: The masquerade Bloodlines" - sam teraz gram (właśnie klanem Gangrel) i gierka mimo że na poczatku troche zniechęca to jak się chwilke pogra to jest naprawde fajna... biggrin po co wysysac krew jak mozna wysysac dusze......... Soul Reaver RZADZI!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 8:04 am
opcy po co wysysac krew jak mozna wysysac dusze......... Soul Reaver RZADZI!!!! ...yhm ...no jak tam chcesz ... biggrin ...nie będe nikogo do niczego zmuszał ...ale jak coś to Bloodlines jest naprawde fajowy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 8:05 am
*siada na ziemi* *wstaje... Nudzi mi się sweatdrop Idę, grać w RO... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 8:07 am
Delein *siada na ziemi* *wstaje... Nudzi mi się sweatdrop Idę, grać w RO... *puff* *znika* Do zobaczenia po raz drugi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|