|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:45 am
Christoff_Gangrell Buahaha co wy wiecie o cierpieniu??? Ja jestem na studiach to dopiero cos)(nie mowiac o licku ktory tera jest 100i;ezszy) xp mlodzi jeszcze sa........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:47 am
opcy ja dzis upadlem na dno i kupilem sidi-ekszyn (ale prznajmniej mam blood omena 2 xp ) ...tylko szkoda, że Blood Omen 2 to ścierwo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ja dzis upadlem na dno i kupilem sidi-ekszyn (ale prznajmniej mam blood omena 2 xp ) Eee tam jakie dno...ja cały czas trzymam pierwszy numer...za parę lat będzie wart fortunę mwahahaha!! Yosei- nie Gliwickiej tylko Śląskiej w Gliwicach :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie doszlam JESZCZe na studia i nie wiem jak bedzie... teraz dla mnie cierpieniem jest gimznjaum i jutrzejszy sprek z bioli _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Hejka... stare Del: :* Wodzu: fajny termos Witaj Malkavik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:48 am
Malkavik Hejka... stare Del: :* Wodzu: fajny termos *cmok* *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:49 am
Malkavik Hejka... stare Del: :* Wodzu: fajny termos ?? ke?? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:50 am
Ja- Yosei Delein opcy ja dzis upadlem na dno i kupilem sidi-ekszyn (ale prznajmniej mam blood omena 2 xp ) Eee tam jakie dno...ja cały czas trzymam pierwszy numer...za parę lat będzie wart fortunę mwahahaha!! Yosei- nie Gliwickiej tylko Śląskiej w Gliwicach :] ...oj tam! - jeden grzyb xd ...a zresztą skąd mam wiedzieć?! - przecież to tylko m�j brat... stare No tak, w sumie XD Kto by się tam braćmi przejmował...wiem z doświadczenia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:50 am
Wodzu Malkavik Hejka... stare Del: :* Wodzu: fajny termos ?? ke?? o.O Na sigu.. tylko trochę nieostra fotka.. i kolor jakiś taki pomarańczowy wyszedł zamiast krwawej czerwieni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:51 am
Malkavik Wodzu Malkavik Hejka... stare Del: :* Wodzu: fajny termos ?? ke?? o.O Na sigu.. tylko trochę nieostra fotka.. i kolor jakiś taki pomarańczowy wyszedł zamiast krwawej czerwieni wink biggrin Aaaaa.. biggrin Bo to nie moje.. biggrin Ale i tajk jest fajowy.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:52 am
Malkavik Wodzu Malkavik Hejka... stare Del: :* Wodzu: fajny termos ?? ke?? o.O Na sigu.. tylko trochę nieostra fotka.. i kolor jakiś taki pomarańczowy wyszedł zamiast krwawej czerwieni wink ...hie, hie xd ...( cicho! to jest krawa czerwień...tylko...tylko...z innej krwi?...) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:53 am
Christoff_Gangrell Uh... polibuda... uh magister.....brrrrrrrrrrrr Hehehe, jakieś awersje? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|