|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:36 am
Ja- Yosei Qatryk Ja- Yosei ...ave ...o - opcy - tak mi się przypomniało, dzisiaj na lekcyji - babeczka powiedziała do kumpla (to za dużo powiedziane) "Opcuś!" ...bo on ma na nazwisko Opic... ... stare Witaj Ja- Yosei! Coraz więcej nas przybywa smile ...ano biggrin ...ale ja raczej nie na długo sweatdrop Aha... No ale chociaż atmosfera się rozruszała smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:37 am
Ja- Yosei opcy Ja- Yosei ...ave ...o - opcy - tak mi się przypomniało, dzisiaj na lekcyji - babeczka powiedziała do kumpla (to za dużo powiedziane) "Opcuś!" ...bo on ma na nazwisko Opic... ... stare zaraz wysle do goscia oddzial specjalny..... ja nie pozwole lamac praw autorskich!!!!!!!!!! ...no ba ...jak chcesz to załatwie Ci adres ninja nie musisz... ja swoje szpiegowskie macki mam wszedzie!!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:38 am
Qatryk M-Teen SERIO!? surprised heh - nawet bym cie o to nie podejrzewała blaugh CHris *cmok w polik* i dlatgeo ja uważam ze to niesprawiedliwe i oznajmiłam, że mam PPG _ _" A no serio. Ale i tak już niedługo, bo w następnym roku szkolny już ide do gimnazjum... hehe - zobaczysz co to za cierpienie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*puff* Jestem spowrotem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ja- Yosei Qatryk Ja- Yosei ...ave ...o - opcy - tak mi się przypomniało, dzisiaj na lekcyji - babeczka powiedziała do kumpla (to za dużo powiedziane) "Opcuś!" ...bo on ma na nazwisko Opic... ... stare Witaj Ja- Yosei! Coraz więcej nas przybywa smile ...ano biggrin ...ale ja raczej nie na długo sweatdrop a jakze by inaczej... xd wlasciwie to powinienes powiedziec "ja tylko na chwile" ...no ok ...Ja tylko na chwilę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:39 am
Delein *puff* Jestem spowrotem :] Witam ponownie .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:40 am
Delein *puff* Jestem spowrotem :] ...Ave! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:41 am
Ja- Yosei Delein *puff* Jestem spowrotem :] ...Ave! biggrin Bry :] *ogląda Przyjaciół*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:41 am
Delein Ja- Yosei Delein *puff* Jestem spowrotem :] ...Ave! biggrin Bry :] *ogląda Przyjaciół* ...ej! ...nie olewaj nas! ...już mi wyłączaj to tv!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:43 am
Ja- Yosei ...ej! ...nie olewaj nas! ...już mi wyłączaj to tv! *pac* *masuje głowę* No dobra dobra...i tak widziałam to wczoraj 3nodding *wyłącza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja sie jeszcze poczajnikuje.. biggrin ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Qatryk M-Teen SERIO!? surprised heh - nawet bym cie o to nie podejrzewała blaugh CHris *cmok w polik* i dlatgeo ja uważam ze to niesprawiedliwe i oznajmiłam, że mam PPG _ _" A no serio. Ale i tak już niedługo, bo w następnym roku szkolny już ide do gimnazjum... hehe - zobaczysz co to za cierpienie twisted Buahaha co wy wiecie o cierpieniu??? Ja jestem na studiach to dopiero cos)(nie mowiac o licku ktory tera jest 100i;ezszy) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:44 am
Wodzu a ja sie jeszcze poczajnikuje.. biggrin ninja Tylko nie gwiżdż blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:44 am
ja dzis upadlem na dno i kupilem sidi-ekszyn (ale prznajmniej mam blood omena 2 xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|