|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 6:52 am
Witaj Wodzu *pśpiesznie chowa swoją kanapke do tylnej kieszeni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 6:53 am
Qatryk Witaj Wodzu *pśpiesznie chowa swoją kanapke do tylnej kieszeni* Spoko, jadlem juz.. biggrin Smacznego.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 6:54 am
Wodzu Qatryk Witaj Wodzu *pśpiesznie chowa swoją kanapke do tylnej kieszeni* Spoko, jadlem juz.. biggrin Smacznego.. biggrin Aha... *wyjmuje kanapke i zaczyna jeść* dzięki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 6:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 6:55 am
Qatryk Wodzu Qatryk Witaj Wodzu *pśpiesznie chowa swoją kanapke do tylnej kieszeni* Spoko, jadlem juz.. biggrin Smacznego.. biggrin Aha... *wyjmuje kanapke i zaczyna jeść* dzięki. Ktos jest jeszcze z lodzi, moze wiesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 6:58 am
Wodzu Ktos jest jeszcze z lodzi, moze wiesz?? Christoff Gangrell jeszcze jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:00 am
Qatryk Wodzu Ktos jest jeszcze z lodzi, moze wiesz?? Christoff Gangrell jeszcze jest Siedzui obok i sie wlasnie smieje [komp obok], ale moze i masz racje.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:04 am
Wodzu Qatryk Wodzu Ktos jest jeszcze z lodzi, moze wiesz?? Christoff Gangrell jeszcze jest Siedzui obok i sie wlasnie smieje [komp obok], ale moze i masz racje.. razz blaugh ROTFL....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:12 am
Hmmm... A ile razy mieliście specjalne okazje? Chodzi mi o blue box itd.? Bo ja miałem 1x PinkLink i 2x Trunk (tą skrzynke) w pierwszym miałem zieloną kamizelke a w drugim maske gazową.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:14 am
hmmm Qatryk ja ostatnimi czasy mam pecha co do niespodzianek więc nawet mi o nich nie mów cry
witam was
*patrzy na wodza* *ściślej na jego sadło* zgrubło się troche co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:15 am
M-Teen hmmm Qatryk ja ostatnimi czasy mam pecha co do niespodzianek więc nawet mi o nich nie mów cry witam was *patrzy na wodza* *ściślej na jego sadło* zgrubło się troche co? xd Hmm... Witaj M-Teen. *coś notuje w książce i ją zamyka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:17 am
Qatryk Hmmm... A ile razy mieliście specjalne okazje? Chodzi mi o blue box itd.? Bo ja miałem 1x PinkLink i 2x Trunk (tą skrzynke) w pierwszym miałem zieloną kamizelke a w drugim maske gazową. ja miauem w smie chyba 2 razy trunka i tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|