|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:41 pm
opcy Ozzwald Omega Sun Jaswinder a ja mam wampiryzm w literaturze i filmie trudne troche, maly wybor literatury chyba ze gustujesz w takiej tsa... Opcy powiedz jej o czym ty piszesz... co prawda nie na mature ale piszesz... wink sami tego chcieliscie: "System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych" no.. i to jest temat.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:43 pm
opcy sami tego chcieliscie: "System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych" eek ide do lozeczka, dobranoc wszystkim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:44 pm
Ozzwald opcy Ozzwald tsa... Opcy powiedz jej o czym ty piszesz... co prawda nie na mature ale piszesz... wink sami tego chcieliscie: "System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych" no.. i to jest temat.. biggrin no ba....... zaczynam juz miec sny glupie przez ta pracke....... musz ja napisac w ciagu tych swoch tygodni bo mi sie inaczej mozg zlasuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:45 pm
opcy Ozzwald opcy Ozzwald tsa... Opcy powiedz jej o czym ty piszesz... co prawda nie na mature ale piszesz... wink sami tego chcieliscie: "System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych" no.. i to jest temat.. biggrin no ba....... zaczynam juz miec sny glupie przez ta pracke....... musz ja napisac w ciagu tych swoch tygodni bo mi sie inaczej mozg zlasuje glupie sny to ja mam przez glupie kobiety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:46 pm
Omi z literaturą takową nie miałam jeszcze okazji, ale lubię filmy z wampirkami, nie za straszne oczywiście blaugh poza tym łatwiej jest mi napisać coś o filmach (rozłożyć film na czynniki pierwsze, zanalizować i złożyć ponownie) bo tego się uczę właśnie w szkole... tylko nadal nie rozumiem po co mi była budowa kamery i aparatu fotograficznego... albo procesy jakie zachodzą na kliszy w aparacie...
dobranoc... ide lulu... ZzZzZzZzZz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:47 pm
Wild thing You make my heart sing You make everything Come on, wild thing
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:48 pm
Jaswinder Omi z literaturą takową nie miałam jeszcze okazji, ale lubię filmy z wampirkami, nie za straszne oczywiście blaugh poza tym łatwiej jest mi napisać coś o filmach (rozłożyć film na czynniki pierwsze, zanalizować i złożyć ponownie) bo tego się uczę właśnie w szkole... tylko nadal nie rozumiem po co mi była budowa kamery i aparatu fotograficznego... albo procesy jakie zachodzą na kliszy w aparacie... dobranoc... ide lulu... ZzZzZzZzZz... kurde wszyscy ida spac... ludzie strasznie szybko odpadacie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:50 pm
Ozzwald Jaswinder Omi z literaturą takową nie miałam jeszcze okazji, ale lubię filmy z wampirkami, nie za straszne oczywiście blaugh poza tym łatwiej jest mi napisać coś o filmach (rozłożyć film na czynniki pierwsze, zanalizować i złożyć ponownie) bo tego się uczę właśnie w szkole... tylko nadal nie rozumiem po co mi była budowa kamery i aparatu fotograficznego... albo procesy jakie zachodzą na kliszy w aparacie... dobranoc... ide lulu... ZzZzZzZzZz... kurde wszyscy ida spac... ludzie strasznie szybko odpadacie... bo ja muszę jutro rano *ziewa* do cioci jechać przed szkołą... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:51 pm
Jaswinder *przytuuul zlasowany mózgu* wink 4laugh moj mozg jesy absolutnie nieprzytuliwy........ ogolnie to bardzo sponiewierany z niego organ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:53 pm
opcy Jaswinder *przytuuul zlasowany mózgu* wink 4laugh moj mozg jesy absolutnie nieprzytuliwy........ ogolnie to bardzo sponiewierany z niego organ... *przytuuul* 4laugh *buuuzi* dobranoc ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:55 pm
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Omi z literaturą takową nie miałam jeszcze okazji, ale lubię filmy z wampirkami, nie za straszne oczywiście blaugh poza tym łatwiej jest mi napisać coś o filmach (rozłożyć film na czynniki pierwsze, zanalizować i złożyć ponownie) bo tego się uczę właśnie w szkole... tylko nadal nie rozumiem po co mi była budowa kamery i aparatu fotograficznego... albo procesy jakie zachodzą na kliszy w aparacie... dobranoc... ide lulu... ZzZzZzZzZz... kurde wszyscy ida spac... ludzie strasznie szybko odpadacie... bo ja muszę jutro rano *ziewa* do cioci jechać przed szkołą... domokun jak bym mial jechac to bym juz bym sie nie klad spac.. i tak codziennie wstaje o 5.30.... wyspisz sie po smierci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|