|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:34 am
No i ja sie żegnam..ide troche na dworek ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:36 am
BeeWolf Lethiel *patrzy na BeeWolfa* *odsoowa sie jak najdalej i wskakooje na swooj fotelik* boje sie pijanych ludzi.... sad JA nie jestem pijany .. * Wstaje z podłogi zatacza sie * Ja ci pokaze styl pijanego mistszszszsz aaa.a.a. *patrzy z przerasheniem i chowa sie za fotelik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:37 am
Labudziak No i ja sie żegnam..ide troche na dworek ........ 3-sie ... Tylko nie szalej drogie dziecko ...* mowi w stroju księdza ... ! * Siada na podłodze .. /No to o czym porozmawiamy ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:38 am
Lethiel BeeWolf Lethiel *patrzy na BeeWolfa* *odsoowa sie jak najdalej i wskakooje na swooj fotelik* boje sie pijanych ludzi.... sad JA nie jestem pijany .. * Wstaje z podłogi zatacza sie * Ja ci pokaze styl pijanego mistszszszsz aaa.a.a. *patrzy z przerasheniem i chowa sie za fotelik* Już już, Trzeźwosc .... !! O czym pogadamy ?? Moze coś o anime ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:39 am
cześć wszystkim XD właśnie wróciłam z szlajania się po chatterboxie...na temacie jakimśtam o zboczeńcach dostałam blue boxa z kajdanami XD nawet ich na mnie nie widać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:40 am
Rynn the Vampire cześć wszystkim XD właśnie wróciłam z szlajania się po chatterboxie...na temacie jakimśtam o zboczeńcach dostałam blue boxa z kajdanami XD nawet ich na mnie nie widać xp Dzieńdobry .. *kłania sie nisko* ... a nom nie widać .. chcesz mi je sprzedać za 360 g ?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:42 am
o, teraz widać...miałam przypadkiem gialoty więzienne xd
BeeWolf - nie, mogę się wymienić za halo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:42 am
Rynn the Vampire cześć wszystkim XD właśnie wróciłam z szlajania się po chatterboxie...na temacie jakimśtam o zboczeńcach dostałam blue boxa z kajdanami XD nawet ich na mnie nie widać xp *przytulasek* 4laugh witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:45 am
Lethiel Rynn the Vampire cześć wszystkim XD właśnie wróciłam z szlajania się po chatterboxie...na temacie jakimśtam o zboczeńcach dostałam blue boxa z kajdanami XD nawet ich na mnie nie widać xp *przytulasek* 4laugh witaj siema Rynncia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:45 am
Rynn the Vampire o, teraz widać...miałam przypadkiem gialoty więzienne xd BeeWolf - nie, mogę się wymienić za halo xd No dobra ale co to Halo .... A już wiem Krzyczy *HALO* prosze ..a teraz kajdany wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:47 am
Lethiel Rynn the Vampire cześć wszystkim XD właśnie wróciłam z szlajania się po chatterboxie...na temacie jakimśtam o zboczeńcach dostałam blue boxa z kajdanami XD nawet ich na mnie nie widać xp *przytulasek* 4laugh witaj cześć 3nodding cześć Falcone smile Bee, nie nie, wyślij mi trade'a z auerolą, no, dobra, dla Ciebie mogą być mini nitemare wings, i Ci wyślę kajdany xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:47 am
Rynn the Vampire cześć wszystkim XD właśnie wróciłam z szlajania się po chatterboxie...na temacie jakimśtam o zboczeńcach dostałam blue boxa z kajdanami XD nawet ich na mnie nie widać xp czemu wszyscy mają kajdany a ja nie? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:49 am
Kukus Rynn the Vampire cześć wszystkim XD właśnie wróciłam z szlajania się po chatterboxie...na temacie jakimśtam o zboczeńcach dostałam blue boxa z kajdanami XD nawet ich na mnie nie widać xp czemu wszyscy mają kajdany a ja nie? crying nie wszyscy, tylko ja xd no i może jeszcze kilka osób... xp po ile chodzą kajdany w ogóle? Nie wiem czy sprzedać, czy sobie zostawić, czy co...może Kage będzie chciał to mu dam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:52 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire cześć wszystkim XD właśnie wróciłam z szlajania się po chatterboxie...na temacie jakimśtam o zboczeńcach dostałam blue boxa z kajdanami XD nawet ich na mnie nie widać xp czemu wszyscy mają kajdany a ja nie? crying nie wszyscy, tylko ja xd no i może jeszcze kilka osób... xp po ile chodzą kajdany w ogóle? Nie wiem czy sprzedać, czy sobie zostawić, czy co...może Kage będzie chciał to mu dam 3nodding kajdany coś po 3 tysiaczki ! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:54 am
BeeWolf kajdany coś po 3 tysiaczki ! ... a, szkoda, że tak mało...no dobra, może Kage będzie chciał no 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|