|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:19 pm
Omega Sun Twoje pomysly juz dawno wszystkie spisalam :*:*:* heart heart , ale ja chce miec duuuuzo argumentow wink Wiem wink .... powiec im tak no bo ten tego no ..eee ummm hmmm "BO tak"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun Ozzwald Omega Sun xp > co jeszcze mozna napisac przeciwko tezie: "Media sa glowna przyczyna naszej biernosci, umyslowego uspienia i pasywnego przezuwania slow-obrazow" ? nie wiem ja jestem wykonczony intelektualnie po napisaniu mowy na mature a jaki masz temat? Przedstaw utwory z r80;nych epok literackich, kt? twoim zdaniem ? mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do wsp22;czesnego odbiorcy haha xd , jakie latwe... a ja sie martwilam, ze jakies super trudne sa na maturze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii mozna np. powiekszyc swoja wiedze... to tez juz mam 3nodding Hej Jas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:21 pm
dobry......... wrocilem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:23 pm
sweet_chii Ozzwald Omega Sun Ozzwald nie wiem ja jestem wykonczony intelektualnie po napisaniu mowy na mature a jaki masz temat? Przedstaw utwory z r80;nych epok literackich, kt? twoim zdaniem ? mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do wsp22;czesnego odbiorcy haha xd , jakie latwe... a ja sie martwilam, ze jakies super trudne sa na maturze... a ja mam wampiryzm w literaturze i filmie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:26 pm
BeeWolf_san Omega Sun Twoje pomysly juz dawno wszystkie spisalam :*:*:* heart heart , ale ja chce miec duuuuzo argumentow wink Wiem wink .... powiec im tak no bo ten tego no ..eee ummm hmmm "BO tak" A tak, pochwale Cie wink heart Jestes bardzo madry i bardzo mi pomogles :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:27 pm
*spiewa sobie* ....mozg jest w glowie ale i poza glowom....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:28 pm
Omega Sun Ozzwald Przedstaw utwory z r�żnych epok literackich, kt�re � twoim zdaniem � mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do wsp�łczesnego odbiorcy aha, to prosciutkie 3nodding humanisty i dla oczytanej osoby tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:30 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald Przedstaw utwory z r�żnych epok literackich, kt�re � twoim zdaniem � mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do wsp�łczesnego odbiorcy aha, to prosciutkie 3nodding humanisty i dla oczytanej osoby tak... jak chcesz to moge Ci pomoc, wyslac notatki itd, albo sama opracowac pare lektur. Tylko to jutro bo dzisiaj mam jeszcze troche pracy 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:31 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Ozzwald Przedstaw utwory z r�żnych epok literackich, kt�re � twoim zdaniem � mają charakter uniwersalny i mogą przemawiać do wsp�łczesnego odbiorcy aha, to prosciutkie 3nodding humanisty i dla oczytanej osoby tak... jak chcesz to moge Ci pomoc, wyslac notatki itd, albo sama opracowac pare lektur. Tylko to jutro bo dzisiaj mam jeszcze troche pracy 3nodding . ja juz napisalem... teraz to wyslalem do radcy prawnego mojej matki on sie nudzi to poprawi i podkreci co trzeba... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:37 pm
Jaswinder a ja mam wampiryzm w literaturze i filmie trudne troche, maly wybor literatury chyba ze gustujesz w takiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:38 pm
Omega Sun Jaswinder a ja mam wampiryzm w literaturze i filmie trudne troche, maly wybor literatury chyba ze gustujesz w takiej tsa... Opcy powiedz jej o czym ty piszesz... co prawda nie na mature ale piszesz... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:40 pm
Ozzwald Omega Sun Jaswinder a ja mam wampiryzm w literaturze i filmie trudne troche, maly wybor literatury chyba ze gustujesz w takiej tsa... Opcy powiedz jej o czym ty piszesz... co prawda nie na mature ale piszesz... wink sami tego chcieliscie: "System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|