|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:40 pm
Lethiel YumiTao Lethiel wroocilam na chwilq ninja HEJ whee *przytull* jush znikam xd papa buu...nie dobra Lethiel xd papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:41 pm
Ozzwald Lethiel YumiTao Lethiel wroocilam na chwilq ninja HEJ whee *przytull* jush znikam xd papa to sie nasiedzialas... jak juz sie pojawilas to mogla bys zostac na dluzej... mogla bym.. ale nie moge xp ..e ch.. a szkoda bo bym sobie posiedziala sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:42 pm
YumiTao *mówi po cichutku* czyli mamy cos wspólnego... whee *caluje* mamy i warto z tego wyciagnac jak najwiecej sie da...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez juz ide sad bo tu sie po mnie dra stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao ja tez juz ide sad bo tu sie po mnie dra stare paa... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:05 pm
xp > co jeszcze mozna napisac przeciwko tezie: "Media sa glowna przyczyna naszej biernosci, umyslowego uspienia i pasywnego przezuwania slow-obrazow" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:07 pm
Omega Sun xp > co jeszcze mozna napisac przeciwko tezie: "Media sa glowna przyczyna naszej biernosci, umyslowego uspienia i pasywnego przezuwania slow-obrazow" ? nie wiem ja jestem wykonczony intelektualnie po napisaniu mowy na mature
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:10 pm
Ozzwald Omega Sun xp > co jeszcze mozna napisac przeciwko tezie: "Media sa glowna przyczyna naszej biernosci, umyslowego uspienia i pasywnego przezuwania slow-obrazow" ? nie wiem ja jestem wykonczony intelektualnie po napisaniu mowy na mature a jaki masz temat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:10 pm
ech. qrde.... wesolo mi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:12 pm
sweet_chii ech. qrde.... wesolo mi blaugh ooo czesc, moze Ty sie wypowiesz na temat mojej oxfordzkiej debaty z poprzedniej strony? Bo to co napisalam do tej pory nie wiem czy mi wystarczy na 15 min. monologu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:16 pm
Omega Sun xp > co jeszcze mozna napisac przeciwko tezie: "Media sa glowna przyczyna naszej biernosci, umyslowego uspienia i pasywnego przezuwania slow-obrazow" ? mozna np. powiekszyc swoja wiedze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:16 pm
BeeWolf_san Omega Sun sweet_chii ech. qrde.... wesolo mi blaugh ooo czesc, moze Ty sie wypowiesz na temat mojej oxfordzkiej debaty z poprzedniej strony? Bo to co napisalam do tej pory nie wiem czy mi wystarczy na 15 min. monologu xp stare A ja ci tyle pomysłodrzuciłem i mowiłem ze ci pomoge to nie ... stare 4laugh Twoje pomysly juz dawno wszystkie spisalam :*:*:* heart heart , ale ja chce miec duuuuzo argumentow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:18 pm
sorka a te media to w jakim znaczeniu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|