|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:59 am
[ Kaku ] BeeWolf_san Ozzwald [ Kaku ] jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. no to jestem lepszy mam 14... biggrin i tak cie kosze wink niech tylko znajde moje plytki. I je naostrzysz i bedziesz we mnie rzucac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:01 pm
Irinn Kitty ShadowCat Irinn Ozzwald Kitty ShadowCat herubinek Hah- widzisz ty lubisz metal ja rap- robimy tutaj starcie odmiennych subkultur prawda? Myśle że raczej niepowinniśmy debatowac nad WS czy ES... bo niewiem czy to warto ... smile *brecht* xd xd czy wiesz co znaczy brecht... a tak wlasciwie jaka czynnoscia jest brechtanie...? *otwiera jedno oko* ja wiem! ja wiem! xd powiedz 3nodding nie powiem... wstydze sie redface xp ja nie powiem bo to HP...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:02 pm
Okay ludzie- lece narqa all...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:03 pm
herubinek Okay ludzie- lece narqa all... pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:04 pm
herubinek Okay ludzie- lece narqa all... tja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:05 pm
BeeWolf_san [ Kaku ] BeeWolf_san Ozzwald [ Kaku ] jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. no to jestem lepszy mam 14... biggrin i tak cie kosze wink niech tylko znajde moje plytki. I je naostrzysz i bedziesz we mnie rzucac crying mhm, dopadnie cie gniew l33t. w aktualnym stanie texh to moze byc dobry pomysl. z kazdej plytki odczytuje mi statystycznie co drugi ep,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:07 pm
Ozzwald [ Kaku ] jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. no to jestem lepszy mam 14... biggrin plumm! (a jaki anim?) czekam na Howl's Moving Castle Mizayakiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:08 pm
racqel Ozzwald [ Kaku ] jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. no to jestem lepszy mam 14... biggrin plumm! (a jaki anim?) czekam na Howl's Moving Castle Mizayakiego... texhnolyze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:13 pm
Kitty ShadowCat zmykam- będę p�źniej heart whee narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:13 pm
ja tesh sie ulatnim bo jakos sie dziwnie czuje... narazie xd dobranoc blaugh i do jutra blaugh *znika razem z poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:14 pm
Wpadłam tylko na jakies 10 min stare tata chce cos zrobic na kompie , jestem ciekawe co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 12:15 pm
YumiTao Wpadłam tylko na jakies 10 min stare tata chce cos zrobic na kompie razz jestem ciekawe co? xd moze chce na nim zatanczyc kujawiaka...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|