|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:48 am
[ Kaku ] Vykk [ Kaku ] Hey wszystkim. zalozylem swoj stary outfit. widzial ktos anime texhnolyze? hejka niestety tylko czytalem o tym dzieki dzialaniom speklulacyjnym mr.Jediiego XP jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. Kitty ShadowCat witaj Kaku *oogromny przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllll* whee heart 4laugh gnieciesz mi odziez, bejb blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:49 am
wiem lookalemm za tym kaku ale nie moglem sie doszukac _ _' a teraz spylam:/
narka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:49 am
Vykk herubinek Vykk Lethiel ja tesh zmyq.. moze bede pooźniej wink whee narka... herubi"east side is the best"-nie zappomniana klotnia z ali g in da hause xd Stary za mało wykonawców muzycznych w eastsidzie by wymieniać... a pierwotna forma to " WESTSIDE IS THA BEST SIDE " W WS masz np. Snoop'a, Eminem- choc jego bym porównał z center..., 2pac, Outlaws, Xzibit, chyba 50cent plus paru innych sławnych wykonawców, którzy mieli nie małe powodzenie w dziedzine muzyki... . 2paca i Xzbita szanuje*respect xd * a z eminema to mzona sie posmiac... inni to raczej nie moje szeregi stare preferuje raczej ostrzejsze granie xd xd xd metal roozlez Hah- widzisz ty lubisz metal ja rap- robimy tutaj starcie odmiennych subkultur prawda? Myśle że raczej niepowinniśmy debatowac nad WS czy ES... bo niewiem czy to warto ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:50 am
Vykk wiem lookalemm za tym kaku ale nie moglem sie doszukac _ _' a teraz spylam:/ narka wszystkim papatki Vyq sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. z 24 biggrin ... Ja nie dotrzymałem do konca ... moze za mlody byłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. no to jestem lepszy mam 14... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:52 am
herubinek Hah- widzisz ty lubisz metal ja rap- robimy tutaj starcie odmiennych subkultur prawda? Myśle że raczej niepowinniśmy debatowac nad WS czy ES... bo niewiem czy to warto ... smile *brecht* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:53 am
Kitty ShadowCat herubinek Hah- widzisz ty lubisz metal ja rap- robimy tutaj starcie odmiennych subkultur prawda? Myśle że raczej niepowinniśmy debatowac nad WS czy ES... bo niewiem czy to warto ... smile *brecht* xd xd czy wiesz co znaczy brecht... a tak wlasciwie jaka czynnoscia jest brechtanie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:53 am
Ozzwald [ Kaku ] jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. no to jestem lepszy mam 14... biggrin i tak cie kosze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:54 am
Ozzwald Kitty ShadowCat herubinek Hah- widzisz ty lubisz metal ja rap- robimy tutaj starcie odmiennych subkultur prawda? Myśle że raczej niepowinniśmy debatowac nad WS czy ES... bo niewiem czy to warto ... smile *brecht* xd xd czy wiesz co znaczy brecht... a tak wlasciwie jaka czynnoscia jest brechtanie...? eee *myśli*niewiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:55 am
Ozzwald Kitty ShadowCat herubinek Hah- widzisz ty lubisz metal ja rap- robimy tutaj starcie odmiennych subkultur prawda? Myśle że raczej niepowinniśmy debatowac nad WS czy ES... bo niewiem czy to warto ... smile *brecht* xd xd czy wiesz co znaczy brecht... a tak wlasciwie jaka czynnoscia jest brechtanie...? *otwiera jedno oko* ja wiem! ja wiem! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:57 am
Irinn Ozzwald Kitty ShadowCat herubinek Hah- widzisz ty lubisz metal ja rap- robimy tutaj starcie odmiennych subkultur prawda? Myśle że raczej niepowinniśmy debatowac nad WS czy ES... bo niewiem czy to warto ... smile *brecht* xd xd czy wiesz co znaczy brecht... a tak wlasciwie jaka czynnoscia jest brechtanie...? *otwiera jedno oko* ja wiem! ja wiem! xd powiedz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:58 am
Kitty ShadowCat Irinn Ozzwald Kitty ShadowCat herubinek Hah- widzisz ty lubisz metal ja rap- robimy tutaj starcie odmiennych subkultur prawda? Myśle że raczej niepowinniśmy debatowac nad WS czy ES... bo niewiem czy to warto ... smile *brecht* xd xd czy wiesz co znaczy brecht... a tak wlasciwie jaka czynnoscia jest brechtanie...? *otwiera jedno oko* ja wiem! ja wiem! xd powiedz 3nodding nie powiem... wstydze sie redface xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:58 am
BeeWolf_san Ozzwald [ Kaku ] jesli masz mozliwosci to sciagaj i ogladaj, bo klimat tego anime naprawde powala. ale mam problem ze zrodlami. na bt znalazlem narazie tylko 8 epkow (z 26?) wiec niezbyt ciekawie. no to jestem lepszy mam 14... biggrin i tak cie kosze wink niech tylko znajde moje plytki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|