|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:27 am
Irinn Vykk i tu wlasnie widac jak wyginely dinozaury.... xd ... stare znaczy latały bez koszul po kanapach xd ?? przeziebily sie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:27 am
BeeWolf_san Irinn *przyglada sie z zaciekawieniem* tya... xd Niuuu... PRzekrzywia głowe ... Co jest ... Zaczyna wyrywać plusz z kanamy... Aaaa.a.a. GRAGRTGAHFAGSAGa .... hłopaki dziekuje ze mi przypomnieliscie czym jest zycie .. od dzis bede chodził na go i zamieszkam w ogrodzie gaiowym, wykopie sobie dziure, bede sie mył w basenie a toalete hmm... pd drzwiami .. potencjalne młode tesh tam bedziesz wychowywał?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:28 am
Vykk Ozzwald herubinek Siemka- witam wszystkich po długiej pzrerwie... arr arr arr.... czesc... arr arr arr Narka 0 Hejka Herubi... Do-ro'ik Vong pratte exclaim exclaim exclaim Huh- jakiś nowy język nawet macie... no no no... czego to ludzie w prehistorii niewymyślili ... (?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:29 am
PointZer0 Uga maghuna kagara gugarath ! [ idę , dobranoc xd ] papatki whee witaj herobinq 4laugh whee *przytuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee O.o *wyciaga kitty ze sterty podooch* precz od mojego kochanego kopczyka xp *przytuuuuula podusie* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:29 am
BeeWolf_san Irinn BeeWolf_san UGBUGA ... ARRHAHAHA ... zrywa koszule i wskakuje na kanape walaz w nia pieciami ..AHAHAHASAHASHDHf *przyglada sie z zaciekawieniem* tya... xd Niuuu... PRzekrzywia głowe ... Co jest ... Zaczyna wyrywać plusz z kanamy... Aaaa.a.a. GRAGRTGAHFAGSAGa .... hłopaki dziekuje ze mi przypomnieliscie czym jest zycie .. od dzis bede chodził na go i zamieszkam w ogrodzie gaiowym, wykopie sobie dziure, bede sie mył w basenie a toalete hmm... pd drzwiami .. tylko czy omega sie zgodzi na przeprowadzke do ogrodu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:30 am
Lethiel PointZer0 Uga maghuna kagara gugarath ! [ idę , dobranoc xd ] papatki whee witaj herobinq 4laugh whee *przytuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee O.o *wyciaga kitty ze sterty podooch* precz od mojego kochanego kopczyka xp *przytuuuuula podusie* whee heart ale ja nic nie mam do twojego kopczyka! xp *włazi spowrotem w swoją stertę poduch* whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Vykk Ozzwald herubinek Siemka- witam wszystkich po długiej pzrerwie... arr arr arr.... czesc... arr arr arr Narka 0 Hejka Herubi... Do-ro'ik Vong pratte exclaim exclaim exclaim Huh- jakiś nowy język nawet macie... no no no... czego to ludzie w prehistorii niewymyślili ... (?) moje zawolanie oznaczalo "ku chwale Yuzzhan Vong" i to nie z preschistori tylko za 7 wszechswiatami i 7 czasoprzestrzeniami...czyli z SW...BTW Opcy zastanawia mnie gdzie w tym okzyku wojennym jest slowo Yuuzhanin w oryginale razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn potencjalne młode tesh tam bedziesz wychowywał?? xd RGA ... nie ..graghaghag... mlode bede wychowywal, w dziupli na dzewie ... lapie sprezyne i ja wyrywa no pierwszeho malucha juz mam... zobacz jaki garagaghafdujkfdauklfdsaghklfdsa wychudzony gagsaghs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:31 am
dobra ja spadam na kolacje jakas.........
@herubinek: tym westcoast'em to mi podpadles xp xp xp j jedyne zespoly z zachodniego wybrzza jakie lubie to Dilated Peoples i Blackalicious... no i moze jaszcze Pharacyde.......
brrr westcoast...... xd *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:32 am
opcy dobra ja spadam na kolacje jakas......... @herubinek: tym westcoast'em to mi podpadles xp xp xp j jedyne zespoly z zachodniego wybrzza jakie lubie to Dilated Peoples i Blackalicious... no i moze jaszcze Pharacyde....... brrr westcoast...... xd *wychodzi* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:32 am
opcy dobra ja spadam na kolacje jakas......... @herubinek: tym westcoast'em to mi podpadles xp xp xp j jedyne zespoly z zachodniego wybrzza jakie lubie to Dilated Peoples i Blackalicious... no i moze jaszcze Pharacyde....... brrr westcoast...... xd *wychodzi* papaa opcuś sad *macha łapką* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:33 am
BeeWolf_san Irinn potencjalne młode tesh tam bedziesz wychowywał?? xd RGA ... nie ..graghaghag... mlode bede wychowywal, w dziupli na dzewie ... lapie sprezyne i ja wyrywa no pierwszeho malucha juz mam... zobacz jaki garagaghafdujkfdauklfdsaghklfdsa wychudzony gagsaghs i poskrecany troche.... a moze raczej pokrecony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:33 am
opcy dobra ja spadam na kolacje jakas......... @herubinek: tym westcoast'em to mi podpadles xp xp xp j jedyne zespoly z zachodniego wybrzza jakie lubie to Dilated Peoples i Blackalicious... no i moze jaszcze Pharacyde....... brrr westcoast...... xd *wychodzi* narka... o Lethi co sie nie odzywalas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|