|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:58 am
PointZer0 Lethiel ja ci dam ble :> *rzoot w niego poduchą* xd xd xd *nie patrząc nawet unika poduchy* No nie podoba mi się , paskudny jest xd [ blue box ] argh !! xd *skacze na niego* *przewraca* *pac poducha* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk PointZer0 Vykk ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linkaCo ???!!! jaką rozmowę , jaki ideał , jakiego linka ? sweatdrop ta z kitty i lena jednoczesnie xd co ze mną? ninja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahhh.. jak ja bym chciała Thank You Letter For August 2004 xp ale nie.. pierw pingwiny pozniej Golden laurel xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder opcuuuuś *przytuuul* 4laugh maś ciachę!!! eek hejhej....... no mam...... bo przedwczoraj (?) Lethiel mi kark złamała i jestem martwy eek stare *spojrzenie na Leti* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy Kitty ShadowCat opcy hej doszlym....... nie bylo mnie bo se kopsnalem partyjke w UT...... o... jest i rebeliancka szumowina.... xd arrow question ni Kittek ty nie jestes rebeliancka szumowina....... rebeliancke szumowina wie ze jest reeliancka szumowina... xd wiem wiem...a looknij sobie ze 2 stronki lub 3 wstecz to zobaCZYSZ COS CO SPECJALNIE DLA CIEBIE ZROBILEM widzialem...... najbardziej klimaciaste te stylizowane na pilota X-winga.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:59 am
Kitty ShadowCat Vykk PointZer0 Vykk ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linkaCo ???!!! jaką rozmowę , jaki ideał , jakiego linka ? sweatdrop ta z kitty i lena jednoczesnie xd co ze mną? ninja sweatdrop ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...mniej wiesz lepiej spisz xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:00 am
opcy widzialem...... najbardziej klimaciaste te stylizowane na pilota X-winga....... Teraz juz wiem czemu mi się to skojażyło z tekstem " Gold group reporting " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Vykk Hej Ibri*przyyyytul* Lethiel Vykk ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linkapepe ?? ... aaaaa.... hm.. mooj ogoolny iodeal to wysoki blekitnooki blondyn.. ale jak sobie chcesh xd chociash Zeroos niczego sobie :> xd xd xd whee ..a ja a ja*patrzy na nia z wyczekiwaniem w oczkach* ty ?? .. hm... mraaaauuu :> ... tylko nie widze jakiego koloru oczki masz.. bo jakos slabo widać crying Jas !! to przez przypadek crying crying crying ja nie chcialam sad po za tym Zerooś go naprawil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kitty ShadowCat Vykk PointZer0 Vykk ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linkaCo ???!!! jaką rozmowę , jaki ideał , jakiego linka ? sweatdrop ta z kitty i lena jednoczesnie xd co ze mną? ninja sweatdrop ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...mniej wiesz lepiej spisz xd xp whee *siada Vykkowi na głowie*gadaj! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ty ?? .. hm... mraaaauuu :> ... tylko nie widze jakiego koloru oczki masz.. bo jakos slabo widać crying Jas !! to przez przypadek crying crying crying ja nie chcialam sad po za tym Zerooś go naprawil xd To ma jasne wlosy i niebieskie oczy, zapewniam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:04 am
*wyciąga poduche. rozwala sie* i znowu samotnosc na dwuosobowej poduszce xd chlip
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:04 am
Ibris Lethiel ty ?? .. hm... mraaaauuu :> ... tylko nie widze jakiego koloru oczki masz.. bo jakos slabo widać crying Jas !! to przez przypadek crying crying crying ja nie chcialam sad po za tym Zerooś go naprawil xd To ma jasne wlosy i niebieskie oczy, zapewniam razz hm.... :> .. nio Vykkoos .. coraz lepiej whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 11:05 am