|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:53 am
M-Teen siemka Kittka Now playing: Pink Floyd - High Hopes whee whee hej hej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:54 am
Vykk ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linkaCo ???!!! jaką rozmowę , jaki ideał , jakiego linka ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcuuuuś *przytuuul* 4laugh maś ciachę!!! eek
@eMka ... sweatdrop bez komentarza... jak wszyscy to naraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:55 am
opcy Kitty ShadowCat opcy hej doszlym....... nie bylo mnie bo se kopsnalem partyjke w UT...... o... jest i rebeliancka szumowina.... xd arrow question ni Kittek ty nie jestes rebeliancka szumowina....... rebeliancke szumowina wie ze jest reeliancka szumowina... xd whee 4laugh xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris witam wszystkich *wchodzi nieco zmulona* ^^ o hejka! dawno cie nie bylo.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris witam wszystkich *wchodzi nieco zmulona* ^^ hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat opcy hej doszlym....... nie bylo mnie bo se kopsnalem partyjke w UT...... o... jest i rebeliancka szumowina.... xd arrow question ni Kittek ty nie jestes rebeliancka szumowina....... rebeliancke szumowina wie ze jest reeliancka szumowina... xd wiem wiem...a looknij sobie ze 2 stronki lub 3 wstecz to zobaCZYSZ COS CO SPECJALNIE DLA CIEBIE ZROBILEM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:56 am
Vykk ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linkapepe ?? ... aaaaa.... hm.. mooj ogoolny iodeal to wysoki blekitnooki blondyn.. ale jak sobie chcesh xd chociash Zeroos niczego sobie :> xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:56 am
PointZer0 Vykk ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linkaCo ???!!! jaką rozmowę , jaki ideał , jakiego linka ? sweatdrop ta z kitty i lena jednoczesnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:57 am
Jaswinder opcuuuuś *przytuuul* 4laugh maś ciachę!!! eek hejhej....... no mam...... bo przedwczoraj (?) Lethiel mi kark złamała i jestem martwy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakos sie nie moglam na gildie dostac ==' pzt. bylam zajeta, bylam zla, bylam zajeta i bylam zla XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej Ibri*przyyyytul* Lethiel Vykk ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linkapepe ?? ... aaaaa.... hm.. mooj ogoolny iodeal to wysoki blekitnooki blondyn.. ale jak sobie chcesh xd chociash Zeroos niczego sobie :> xd xd xd whee ..a ja a ja*patrzy na nia z wyczekiwaniem w oczkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|