|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:48 am
*przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulll* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:49 am
Vykk Lethiel PointZer0 Witam nowo-przybyłych xd To jak Lethiel , jak mnie widziesz ? :> hm.. patrz ten post z dwoma cudnyymi avkami wyshej heart heart heart xd najlepiej ten droogi whee whee whee i znowu dowiqduje sie ostatni sweatdrop ..czemu wszselkie kochliwosci i mezalianse odchodza za moimi plecami xd ?? jakie kochliwości i mezalianse ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Witam nowo-przybyłych xd To jak Lethiel , jak mnie widziesz ? :> hm.. patrz ten post z dwoma cudnyymi avkami wyshej heart heart heart xd najlepiej ten droogi whee whee whee Ble xd ja ci dam ble :> *rzoot w niego poduchą* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej doszlym....... nie bylo mnie bo se kopsnalem partyjke w UT...... o... jest i rebeliancka szumowina.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:50 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk.. twooj avekj jest strashnie podobny do mojego gaiowego idealu whee wink heart heart heart heart heart

heart heart heart heart heart
gaiowy to gaiowy...a zyciowy blaugh ninja question w sensie ty ?? xd .. hm.. nio wiec.. pierwsza zasade spelniash.. ==> blondyn :> a oczy blekitne mash ?? xd looknij gaiowe spotkania...tam masz fotki ztego piatku... biggrin i znajdziesz mnie tam na pewno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:51 am
PointZer0 Vykk Lethiel PointZer0 Witam nowo-przybyłych xd To jak Lethiel , jak mnie widziesz ? :> hm.. patrz ten post z dwoma cudnyymi avkami wyshej heart heart heart xd najlepiej ten droogi whee whee whee i znowu dowiqduje sie ostatni sweatdrop ..czemu wszselkie kochliwosci i mezalianse odchodza za moimi plecami xd ?? jakie kochliwości i mezalianse ? sweatdrop ja tu nie widze zadnych kochliwości sweatdrop ninja *przytuuuuuula obrazek wymashonego avka* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy hej doszlym....... nie bylo mnie bo se kopsnalem partyjke w UT...... o... jest i rebeliancka szumowina.... xd arrow question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemka Kittka Now playing: Pink Floyd - High Hopes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:52 am
Kitty ShadowCat opcy hej doszlym....... nie bylo mnie bo se kopsnalem partyjke w UT...... o... jest i rebeliancka szumowina.... xd arrow question ni Kittek ty nie jestes rebeliancka szumowina....... rebeliancke szumowina wie ze jest reeliancka szumowina... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:53 am
Lethiel ja ci dam ble :> *rzoot w niego poduchą* xd xd xd *nie patrząc nawet unika poduchy* No nie podoba mi się , paskudny jest xd [ blue box ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Vykk Lethiel PointZer0 Witam nowo-przybyłych xd To jak Lethiel , jak mnie widziesz ? :> hm.. patrz ten post z dwoma cudnyymi avkami wyshej heart heart heart xd najlepiej ten droogi whee whee whee i znowu dowiqduje sie ostatni sweatdrop ..czemu wszselkie kochliwosci i mezalianse odchodza za moimi plecami xd ?? jakie kochliwości i mezalianse ? sweatdrop ja tu nie widze zadnych kochliwości sweatdrop ninja *przytuuuuuula obrazek wymashonego avka* ninja ale 0 sie podszywa pod twoj ogolny ideal razz ...pomijajac jego pewna rozmowe ktora zaprezentowal na gaii przedwczoraj razz ... xd btw0podaj jeszcze raz tego linka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich *wchodzi nieco zmulona* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder M-Teen Jaswinder ale już se idę... sweatdrop czeka mnie sterta zadań domowych... gonk papcie... crying yhmm. zadania to nic : spr z bioli, egzamin z angola ustny + pisemny a takze wykucie slowek tj. sł�wek z żywności po hiszpańsku xp ekhem.. mowilam o kartkowce z fizy i histy? stare w tym tygodniu: SPRAWDZIANY: biologia polski matematyka fizyka chemia rosyjski KARTK�WKI upowszechnianie informacji historia (możliwa) religia P.O. (możliwa) chyba wszystko... papucie all stressed eek eek eek sieeeeet.. sweatdrop *osuwa sie na swoj fotel powoli...* uhmm..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|