|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:42 am
Jaswinder jak na moje oko to 3 i 4 od lewej w gornym rzedzie yo robaczki! blaugh witaj Jas 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:42 am
Lethiel Irinn Lethiel M-Teen VyQ zdecydownie trzeci rysunek wink witam wszytkich ja tylko na chwileczke *patrzy na Lethi* hmmm *idzie sie przebrac XD* O.o .. wzboodzam w loodziach chcęć przebierania sie xd witaj *przytuuuuuuuuul* whee te i wiele innych blaugh (tak przynajmniej podejrzewam) eme.. ze niby jakich ?? eek nie wiem xd musze sie nad tym zastanowic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:43 am
Witam nowo-przybyłych xd
To jak Lethiel , jak mnie widziesz ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk.. twooj avekj jest strashnie podobny do mojego gaiowego idealu whee wink heart heart heart heart heart

heart heart heart heart heart
gaiowy to gaiowy...a zyciowy blaugh ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:44 am
Irinn nie wiem xd musze sie nad tym zastanowic xd eeeee... oki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich nowoprzybyłych i przeze mnie nie zauwazonych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen VyQ zdecydownie trzeci rysunek wink witam wszytkich ja tylko na chwileczke *patrzy na Lethi* hmmm *idzie sie przebrac XD* O.o .. wzboodzam w loodziach chcęć przebierania sie xd witaj *przytuuuuuuuuul* whee no ja się też przebrałam jak cię zobaczyłam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:45 am
witaj biggrin a ty zas fryzurke zmienilas wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witam nowo-przybyłych xd To jak Lethiel , jak mnie widziesz ? :> hm.. patrz ten post z dwoma cudnyymi avkami wyshej heart heart heart xd najlepiej ten droogi whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:46 am
ale już se idę... sweatdrop czeka mnie sterta zadań domowych... gonk papcie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:47 am
Lethiel PointZer0 Witam nowo-przybyłych xd To jak Lethiel , jak mnie widziesz ? :> hm.. patrz ten post z dwoma cudnyymi avkami wyshej heart heart heart xd najlepiej ten droogi whee whee whee Ble xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Witam nowo-przybyłych xd To jak Lethiel , jak mnie widziesz ? :> hm.. patrz ten post z dwoma cudnyymi avkami wyshej heart heart heart xd najlepiej ten droogi whee whee whee i znowu dowiqduje sie ostatni sweatdrop ..czemu wszselkie kochliwosci i mezalianse odchodza za moimi plecami xd ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lethiel Vykk.. twooj avekj jest strashnie podobny do mojego gaiowego idealu whee wink heart heart heart heart heart

heart heart heart heart heart
gaiowy to gaiowy...a zyciowy blaugh ninja question w sensie ty ?? xd .. hm.. nio wiec.. pierwsza zasade spelniash.. ==> blondyn :> a oczy blekitne mash ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|