|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:16 am
Kukus głosować w sondzie, kobiety, bo was pogryzę domokun już, do meliny, rausem, rausem scream jush glosooje.. tylko nie gryź !! gonk xd wroocilam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:25 am
hejka wszystkim... kto mi powie w czym wygladam najlepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:28 am
Vykk hejka wszystkim... kto mi powie w czym wygladam najlepiej  4laugh 2 4laugh heart i .. heart heart 4 heart heart .. 4 coodne !! whee whee whee EDIT: ewentooalnie 3 whee 3nodding witaj XD *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:30 am
Vykk hejka wszystkim... kto mi powie w czym wygladam najlepiej  zdecydowanie 4 blaugh a moze 2?? łoj nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:34 am
VyQ zdecydownie trzeci rysunek wink
witam wszytkich ja tylko na chwileczke *patrzy na Lethi* hmmm *idzie sie przebrac XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:35 am
Lethiel 4laugh 2 4laugh heart i .. heart heart 4 heart heart .. 4 coodne !! whee whee whee EDIT: ewentooalnie 3 whee 3nodding witaj XD *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee a mi sie podoba kazdy ale w sumie 2 3 i 4 najbardziej i te podspodem..wkoncu chgce zalozyc jakiegos questa razz ... ale kiedy ja zdobede tyle kasy na nightmare scarf sweatdrop crying ...moze rynn mi da[no co pomazyc dobra rzecz xp whee sweatdrop ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:35 am
Vykk.. twooj avekj jest strashnie podobny do mojego gaiowego idealu whee wink heart heart heart heart heart

heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:37 am
M-Teen VyQ zdecydownie trzeci rysunek wink witam wszytkich ja tylko na chwileczke *patrzy na Lethi* hmmm *idzie sie przebrac XD* O.o .. wzboodzam w loodziach chcęć przebierania sie xd witaj *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Właśnie Vykk, może spytaj tu przedstawicielek przeciwnej płci jak byłoby Ci najlepiej xd
może i ja spytam...
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk hejka wszystkim... kto mi powie w czym wygladam najlepiej  4laugh 2 4laugh heart i .. heart heart 4 heart heart .. 4 coodne !! whee whee whee EDIT: ewentooalnie 3 whee 3nodding witaj XD *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee jak na moje oko to 3 i 4 od lewej w gornym rzedzie yo robaczki! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:40 am
PointZer0 Właśnie Vykk, może spytaj tu przedstawicielek przeciwnej płci jak byłoby Ci najlepiej xd może i ja spytam...Witam wszystkich xd witaj Zeroosiu 4laugh *skok na Zero* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:40 am
Lethiel M-Teen VyQ zdecydownie trzeci rysunek wink witam wszytkich ja tylko na chwileczke *patrzy na Lethi* hmmm *idzie sie przebrac XD* O.o .. wzboodzam w loodziach chcęć przebierania sie xd witaj *przytuuuuuuuuul* whee te i wiele innych blaugh (tak przynajmniej podejrzewam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:41 am
Irinn Lethiel M-Teen VyQ zdecydownie trzeci rysunek wink witam wszytkich ja tylko na chwileczke *patrzy na Lethi* hmmm *idzie sie przebrac XD* O.o .. wzboodzam w loodziach chcęć przebierania sie xd witaj *przytuuuuuuuuul* whee te i wiele innych blaugh (tak przynajmniej podejrzewam) eme.. ze niby jakich ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:41 am
Lethiel M-Teen VyQ zdecydownie trzeci rysunek wink witam wszytkich ja tylko na chwileczke *patrzy na Lethi* hmmm *idzie sie przebrac XD* O.o .. wzboodzam w loodziach chcęć przebierania sie xd witaj *przytuuuuuuuuul* whee XD biggrin witaj wink *reprzytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:42 am
PointZer0 Właśnie Vykk, może spytaj tu przedstawicielek przeciwnej płci jak byłoby Ci najlepiej xd może i ja spytam...Witam wszystkich xd hej eMka hej 0...no tez pytam wink hejka Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|