|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:59 am
BeeWolf_san Lethiel Ozzwald Lethiel dostalam pink linka 4laugh heart 4laugh jestem z ciebie dumny i do tego czuje podniecenie... O.o .. ktos jest ze mnie doomny redface crying *skok na Ozza* *przytuuuuuuuuuul* crying crying crying Ja bym na niego uwarzał " i do tego czuje podniecenie." Nie skacz bo on skorzysta .. O.o .. racja ninja *zeskakooje z ozza* *ucieka pod kanape* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:06 am
ide jesc bo widze ze lethiel nie da sie wykorzystac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:08 am
bry wshystkim whee *przytuuuuuul Lethi* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:12 am
Azram bry wshystkim whee *przytuuuuuul Lethi* blaugh O.o .... 4laugh *skok* *przytuuuuuuuuuuuuul* heart whee heart Ozziu .. nie ma szans :> ... smacznego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:15 am
Lethiel Ozziu .. nie ma szans :> ... smacznego blaugh /A co ty taka niezdobyta co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:18 am
BeeWolf_san Lethiel Ozziu .. nie ma szans :> ... smacznego blaugh /A co ty taka niezdobyta co ? xd xd xd *wtool w Azrama* heart nio chyba zdobyta wlasnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:22 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel Ozziu .. nie ma szans :> ... smacznego blaugh /A co ty taka niezdobyta co ? xd xd xd *wtool w Azrama* heart nio chyba zdobyta wlasnie xd whee Patrzy na młodych ... Ah ta młodosc .... wyjmuje sztuczna szczeke, i zaczyna polerować .. jak ja bylem w waszym wieku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:24 am
BeeWolf_san whee Patrzy na młodych ... Ah ta młodosc .... wyjmuje sztuczna szczeke, i zaczyna polerować .. jak ja bylem w waszym wieku... O.o ..... xd xd xd dziadzius Bee !!! 4laugh *wskakooje na kolanka* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:27 am
Siemka all cio slychac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:29 am
vego_ssj Siemka all cio slychac razz O.o vegooś 4laugh witaj whee whee whee *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:31 am
* tuli* biggrin Hmmm kolejne mile powitanie smile hmmm naprawde musze czesto tu wpadac biggrin Co slychac Lethiel?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:33 am
Re.. ide grac w RO.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:34 am
*ziewa* jakis zmeczony jestem........ stare
hej Vego.....
//Now Playing: //Beck [Guero #06] Earthquake Weather [4:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:34 am
vego_ssj * tuli* biggrin Hmmm kolejne mile powitanie smile hmmm naprawde musze czesto tu wpadac biggrin Co slychac Lethiel????? heh xd ... yay !! wplywam na ludzi !! xd .. nic ciekawego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:36 am
hmmm mam pytanko szpila ktos w roseonline??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|