|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:03 am
Pumcia YumiTao Pumcia Witam wszystkich w tym niesamowitym dniu!! biggrin biggrin czemu niesamowitym ? dzien jak codzien xd No chyba ,że na spacerze z psem spodkasz kogoś niezwykłego!!! biggrin biggrin yy.. tzn. kogo ? magacza ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:05 am
pozwolcie ze przywitam was globalnie bo duzo was doszlo.. czesc dziewczyny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:08 am
oz ******** przeslalem promotorowi 1/3 pracy surprised *cisz przed burza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:08 am
opcy pozwolcie ze przywitam was globalnie bo duzo was doszlo.. czesc dziewczyny! *wlazi mu na glowe* :] witaj Opcoosiu 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:19 am
opcy oz ******** przeslalem promotorowi 1/3 pracy surprised *cisz przed burza* to ja sobie pojde... na wszelki wypadek... Wyslij list z wyjasnieniami, przeprosinami, i pelna prace..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:25 am
no i mi nie powiedziała kogo spotkała... smile jełopek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:26 am
czas chyba troche sie pouczyc...spadam narazie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:27 am
Ozzwald opcy oz ******** przeslalem promotorowi 1/3 pracy surprised *cisz przed burza* to ja sobie pojde... na wszelki wypadek... Wyslij list z wyjasnieniami, przeprosinami, i pelna prace.. tez bym najchetniej ******** szczescie ze mam w miare luzakowatego promotora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:29 am
opcy Ozzwald opcy oz ******** przeslalem promotorowi 1/3 pracy surprised *cisz przed burza* to ja sobie pojde... na wszelki wypadek... Wyslij list z wyjasnieniami, przeprosinami, i pelna prace.. tez bym najchetniej ******** szczescie ze mam w miare luzakowatego promotora myslisz ze potraktuje to jako dobry dowcip ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:32 am
YumiTao czas chyba troche sie pouczyc...spadam narazie biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:33 am
Ozzwald opcy Ozzwald opcy oz ******** przeslalem promotorowi 1/3 pracy surprised *cisz przed burza* to ja sobie pojde... na wszelki wypadek... Wyslij list z wyjasnieniami, przeprosinami, i pelna prace.. tez bym najchetniej ******** szczescie ze mam w miare luzakowatego promotora myslisz ze potraktuje to jako dobry dowcip ? mam nadzieje......... zreszta z tego co wiem to kumpel z roku jescze pisac nie zaczal...... wiec jakby co to on pojdzie na pierwszy ogien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:34 am
Moj znienawidzony dzien wsiadlem w znienawidzonya utobus pojechalem na znienawidzony plac bankowy miałem znianawidone zajecia i sie wynudzilem jak cholera ad o tego zero znajomych dzis sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:35 am
opcy mam nadzieje......... zreszta z tego co wiem to kumpel z roku jescze pisac nie zaczal...... wiec jakby co to on pojdzie na pierwszy ogien nie zawsze ten co idzie na pierwszy ogien ma najgorzej... na jaki temat piszesz..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|