|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:48 am
Ozzwald YumiTao Irinn dobra.. ja sie ide uczyc gonk bede... kiedys... pa pa sad ślicznie wydlasz... dzieki whee ale to jeszcze nie koniec musze sie zebrac w sobie i uzbierac na spodnie xd wiec chyba pojde troche połowic rybki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:50 am
opcy Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya xd xd xd xd kiedy zamierzacie grac w ut ? blaugh nie zdarza mi sie zamierzac grac... gram jak mnie najdzie chec... lub jak bee chce potrenowac... aha biggrin a gracie zwykle ze wszystkim? (zn. z pasem i readamerem xp > )najwazniejsze zeby grac z translocatorem ! z czym... ? xp wybacz, ale ja sie zabardzo nie znam na nazwach w ut xp Pa Irinn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:52 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya xd xd xd xd kiedy zamierzacie grac w ut ? blaugh nie zdarza mi sie zamierzac grac... gram jak mnie najdzie chec... lub jak bee chce potrenowac... aha biggrin a gracie zwykle ze wszystkim? (zn. z pasem i readamerem xp > )gramy tylko bez redeemera... pas i reszta jest tylko jeszcze nie uzywamy damage amplifiera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:53 am
opcy najwazniejsze zeby grac z translocatorem ! no ba translocator musi byc... nie ruszam sie bez niego z domu... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:57 am
Witam wszystkich w tym niesamowitym dniu!! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:58 am
Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya xd xd xd xd kiedy zamierzacie grac w ut ? blaugh nie zdarza mi sie zamierzac grac... gram jak mnie najdzie chec... lub jak bee chce potrenowac... aha biggrin a gracie zwykle ze wszystkim? (zn. z pasem i readamerem xp > )gramy tylko bez redeemera... pas i reszta jest tylko jeszcze nie uzywamy damage amplifiera ok biggrin ja mykam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:58 am
Pumcia Witam wszystkich w tym niesamowitym dniu!! biggrin biggrin czemu niesamowitym ? dzien jak codzien xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:59 am
Lethiel, Pumcia witajcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:00 am
Buzi, buzi, buzi !!!! biggrin biggrin biggrin :*:*:* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:01 am
Ozzwald Lethiel, Pumcia witajcie... witaj Ozzi 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:02 am
YumiTao Pumcia Witam wszystkich w tym niesamowitym dniu!! biggrin biggrin czemu niesamowitym ? dzien jak codzien xd No chyba ,że na spacerze z psem spodkasz kogoś niezwykłego!!! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:02 am
witaj Yumi 4laugh *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 8:03 am
Pumcia Buzi, buzi, buzi !!!! biggrin biggrin biggrin :*:*:* xd xd O.o .. hehe xd .. witaj xd *przytyuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|