|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:19 am
Ten przeklęty szczur zjadł kanapę stressed *Spogląda na strzępki skóry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:42 am
Sei chan Ten przeklęty szczur zjadł kanapę stressed *Spogląda na strzępki skóry* [Spogląda na kanape] zeczywisie lekko nadgryziona,ale czy to powod do panikowania ?? Jako niedoszły student Ohrony-Srodowiska Politechniki Warszawskiej zakazuje ruszać szczura z jego naturalnego środowiska czyli meliny !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:44 am
BeeWolf Sei chan Ten przeklęty szczur zjadł kanapę stressed *Spogląda na strzępki skóry* [Spogląda na kanape] zeczywisie lekko nadgryziona,ale czy to powod do panikowania ?? Jako niedoszły student Ohrony-Srodowiska Politechniki Warszawskiej zakazuje ruszać szczura z jego naturalnego środowiska czyli meliny !!! Eee.. *Patrzy na pustą klatkę*Ale szczur juz siedzi w budynku gildii w szklanej kulce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:48 am
Sei chan BeeWolf Sei chan Ten przeklęty szczur zjadł kanapę stressed *Spogląda na strzępki skóry* [Spogląda na kanape] zeczywisie lekko nadgryziona,ale czy to powod do panikowania ?? Jako niedoszły student Ohrony-Srodowiska Politechniki Warszawskiej zakazuje ruszać szczura z jego naturalnego środowiska czyli meliny !!! Eee.. *Patrzy na pustą klatkę*Ale szczur juz siedzi w budynku gildii w szklanej kulce... kara 3000 g do mojej kieszeni i zapomne o sprawie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 9:50 am
BeeWolf kara 3000 g do mojej kieszeni i zapomne o sprawie biggrin A zarób sobie sam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 10:16 am
Sei chan BeeWolf kara 3000 g do mojej kieszeni i zapomne o sprawie biggrin A zarób sobie sam stare czekam na spłate dlugu od aidany 7 tyś !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 10:43 am
moja głowa gonk To przez tę pogodę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 11:39 am
Omega Sun moja głowa gonk To przez tę pogodę xp AlkaZelcer cię uleczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 11:44 am
Kukus Omega Sun moja głowa gonk To przez tę pogodę xp AlkaZelcer cię uleczy nie sądzę stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 11:45 am
Omega Sun Kukus Omega Sun moja głowa gonk To przez tę pogodę xp AlkaZelcer cię uleczy nie sądzę stressed to klinuj chama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:10 pm
Omi najlepszy jest ibuprom, albo któras z rozpuszczalnych aspiryn 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:17 pm
Sei chan Omi najlepszy jest ibuprom, albo któras z rozpuszczalnych aspiryn 3nodding wiem wiem, ale niedawno zauważyłam, że nic nie ma w domu i nie chciało mi się iść do sklepu. Przemęczę się jakoś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:19 pm
Omega Sun Sei chan Omi najlepszy jest ibuprom, albo któras z rozpuszczalnych aspiryn 3nodding wiem wiem, ale niedawno zauważyłam, że nic nie ma w domu i nie chciało mi się iść do sklepu. Przemęczę się jakoś sweatdrop To zimny okład na głowę też pomaga 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:29 pm
Sei chan Omega Sun Sei chan Omi najlepszy jest ibuprom, albo któras z rozpuszczalnych aspiryn 3nodding wiem wiem, ale niedawno zauważyłam, że nic nie ma w domu i nie chciało mi się iść do sklepu. Przemęczę się jakoś sweatdrop To zimny okład na głowę też pomaga 3nodding dziękuję, spróbuję 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:33 pm
Omega Sun Sei chan Omega Sun Sei chan Omi najlepszy jest ibuprom, albo któras z rozpuszczalnych aspiryn 3nodding wiem wiem, ale niedawno zauważyłam, że nic nie ma w domu i nie chciało mi się iść do sklepu. Przemęczę się jakoś sweatdrop To zimny okład na głowę też pomaga 3nodding dziękuję, spróbuję 3nodding Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|