|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:36 pm
ja juz nie pije..........
*wyciaga torbe skuna i zaczyna nabijac luffe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:38 pm
opcy ja juz nie pije.......... *wyciaga torbe skuna i zaczyna nabijac luffe* hohohohoho...... mrgreen ssskuuunniiik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:39 pm
opcy ja juz nie pije.......... *wyciaga torbe skuna i zaczyna nabijac luffe* eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:40 pm
revcat opcy revcat i co nikogo znowu nie ma? a tak sie domagali picia..... pirate no ja se jestem jeszcze....... cool witaj opcy mrgreen witaj real mrgreen *polewa* to co? zdrowko? pyszny bimberek xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:42 pm
wszedlem sobie swoja skromna kocia lapa na elite i mnie zatkalo......
ten jak mu tam rufus.....co z nim jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:43 pm
revcat opcy ja juz nie pije.......... *wyciaga torbe skuna i zaczyna nabijac luffe* hohohohoho...... mrgreen ssskuuunniiik xd a co..... kcesz bucha?? mrgreen cholera... lapie sie na tym ze siedze na polskiej tylko po to zeby byc upierdliwy wzgledem zwyklych smiertelnikow.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:43 pm
revcat wszedlem sobie swoja skromna kocia lapa na elite i mnie zatkalo...... ten jak mu tam rufus.....co z nim jest? nie wiem nie jestem na elicie... on chyba ma jednego wielkiego dola od kilku tygodni tak mi sie wydaje.... sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:44 pm
revcat wszedlem sobie swoja skromna kocia lapa na elite i mnie zatkalo...... ten jak mu tam rufus.....co z nim jest? ja zakladam taka mozliwosc ze go "pokurwilo".......... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:45 pm
opcy revcat opcy ja juz nie pije.......... *wyciaga torbe skuna i zaczyna nabijac luffe* hohohohoho...... mrgreen ssskuuunniiik xd a co..... kcesz bucha?? mrgreen cholera... lapie sie na tym ze siedze na polskiej tylko po to zeby byc upierdliwy wzgledem zwyklych smiertelnikow......... nie da sie niezuwazyc xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:46 pm
opcy revcat opcy ja juz nie pije.......... *wyciaga torbe skuna i zaczyna nabijac luffe* hohohohoho...... mrgreen ssskuuunniiik xd a co..... kcesz bucha?? mrgreen cholera... lapie sie na tym ze siedze na polskiej tylko po to zeby byc upierdliwy wzgledem zwyklych smiertelnikow......... hmmm jeden jeszcze nikomu nie zaszkodzil mrgreen ja na polska wpadam ale zazwyczaj nie ma z kim pogadac wiec tylko sobie obserwuje i czasem walne jakiegos poscika.......coz taka juz natura R.P. wszedzie dobrze ale wsrod swoich najlepiej.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:46 pm
w ogole to rozwalilo mnie ten teks z niby regulaminu elyty..... Quote: Jeszcze jeden post. Piszę sprowokowana zachowaniem Kage. Za każde złośliwe i przykre docinki wykraczające poza sferę żartu jest ban. Bezdyskusyjny, bezwarunkowy. Bez możliwości powrotu. Jak jesteście elita, to to udowadniajcie swoim zachowaniem. zastanawiam sie jak dlugo tam pozyje.......... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:47 pm
Real_Twisted revcat wszedlem sobie swoja skromna kocia lapa na elite i mnie zatkalo...... ten jak mu tam rufus.....co z nim jest? nie wiem nie jestem na elicie... on chyba ma jednego wielkiego dola od kilku tygodni tak mi sie wydaje.... sweatdrop twisted hmmm ciekawe z jakiego powodu ma tego "dola".....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:47 pm
revcat opcy revcat opcy ja juz nie pije.......... *wyciaga torbe skuna i zaczyna nabijac luffe* hohohohoho...... mrgreen ssskuuunniiik xd a co..... kcesz bucha?? mrgreen cholera... lapie sie na tym ze siedze na polskiej tylko po to zeby byc upierdliwy wzgledem zwyklych smiertelnikow......... hmmm jeden jeszcze nikomu nie zaszkodzil mrgreen ja na polska wpadam ale zazwyczaj nie ma z kim pogadac wiec tylko sobie obserwuje i czasem walne jakiegos poscika.......coz taka juz natura R.P. wszedzie dobrze ale wsrod swoich najlepiej..... jakto nie ma z kim pogadac przeciez tam jest tyle inteligentnych i wszechstronnych osob ja cie nie rozumiem xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:49 pm
revcat Real_Twisted revcat wszedlem sobie swoja skromna kocia lapa na elite i mnie zatkalo...... ten jak mu tam rufus.....co z nim jest? nie wiem nie jestem na elicie... on chyba ma jednego wielkiego dola od kilku tygodni tak mi sie wydaje.... sweatdrop twisted hmmm ciekawe z jakiego powodu ma tego "dola"..... stare nie wiem i mnie to nie obchodzi kiedys wszedl powiedzial ze ma ochote sie zabic i nieodpowidal z jakiego powodu....pewnie tylko chce zwrocic na siebie uwage stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:49 pm
opcy w ogole to rozwalilo mnie ten teks z niby regulaminu elyty..... Quote: Jeszcze jeden post. Piszę sprowokowana zachowaniem Kage. Za każde złośliwe i przykre docinki wykraczające poza sferę żartu jest ban. Bezdyskusyjny, bezwarunkowy. Bez możliwości powrotu. Jak jesteście elita, to to udowadniajcie swoim zachowaniem. zastanawiam sie jak dlugo tam pozyje.......... ninja mnie to tez rozkurwilo.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|