|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:38 am
Kasmizar Poznałem w sierpniu dziewczynę, do której parę razy powiedziałem Rybka, bo miała torebkę, która przypominała łuski i tak powstała RYBA. Dostałem smsa od nieznanego numeru: "Hi Sławo! Tu Rybka, pamiętasz mnie? Lubisz dzieci?" stressed Frajera szuka? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:40 am
Pożyczyłem od kumpla wózek i wróciłem bez zderzaka. Odpadł xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 9:42 am
ichabot hela bertz oh, ja wolę hiperboliczny śmiech ;> ale nie, proszę, skończmy o hiperbolach i matematyce, bo mi się moje funkcje przypominają sad Ależ to hiperbola w sensie stricte literackim! xd nie przekonałeś mnie ;< ichabot Byłem dzisiaj na wszystkich wykładach i innych zajęciach. Nie wymigałem się od żadnego i w dodatku załatwiłem swoje sprawy w dziekanacie. Poza tym wczoraj dostałem maila z banku, że zostawiłem w środku rękawiczki (sic!). Dzisiaj tam byłem i odebrałem, co moje xd xd (tak, to nie wymaga komentarza)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 11:17 am
ichabot Yuuita_BrAtZ chwalę sie ze wraz z dwoma kolezankami uniewinniłysmy oskarżoną nie pytac ninja Nie ma tak łatwo! Napisałaś to teraz się tłumacz! Co się stało? mrgreen jako przyszli prawnicy poszlismy klasą do sądu rejonowego i tam pani prezes wpusciła nas na salę rozpraw, gdzie pobawiliśmy sie troche mrgreen ja bylam jedną z 3 sędzin ninja poszkodowanej skradziono z wlamaniem 3 kury, ale ze wzgledu na brak racjonalnych dowodow musialysmy ją uniewinnic <.< a się sędzia zdziwi jak w czasie prawdziwej rozprawy wyczuje na todze zapach nie swoich perfum XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 11:27 am
adekx Pożyczyłem od kumpla wózek i wróciłem bez zderzaka. Odpadł xd co lubisz robic z samochodami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 11:44 am
dziki_wieprz adekx Pożyczyłem od kumpla wózek i wróciłem bez zderzaka. Odpadł xd co lubisz robic z samochodami? To samo co z kobietami. Jeździć mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 1:00 pm
moja twarz wygina się od szczerego uśmiechu po zażenowanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:06 pm
ummm.... ktoś zmienił nazwę tematu z possible +18 na possible +13 xD
Hmmm... jestem prawie pewien osoby, która poczyniła te daleko idące zmiany Watsonie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:12 pm
Owcuś? ^^ A pamiętasz dlaczego nazwa tego tematu została zamieniona wcześniej? Ja pamiętam tylko, że to Ty to zaproponowałaś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:14 pm
jaaa? hmm, no nie wiem. wydaje mi się, że ktoś zauważył, że niby ten temat może przybierać dziwne formy i należałoby to zaznaczyć....... nie pamiętam. dawno to było ;x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:15 pm
No dawno, dawno, aż nie chce się wierzyć ;O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:19 pm
och ech ach niedawno wróciłam z kina mrgreen
a tak wgl to siema! (trzeba się od czasu do czasu przywitać xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:21 pm