|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 8:44 am
Womi Womi Egyébként a Japán nyelvben asszem van vízszintes írás is biggrin ááá, elírtam... Vízszintes helyett Függőleges sweatdrop Van mind2 tudtommal... Van 1 japán újságom Kanadából amiben van függőleges meg vízszintes írás is. Meg mint feljebb említettem inkább vizszíntes írást láttam japán weboldalakon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 11:59 am
40000? gg smile (valaki linkelje be mert lusta vok visszalapozgatni és 1. oldalin nincs fent)
Szerintem ti is észrevettétek hogy ritkán járok fel .... ritkán ... inkább soha confused Nah éppen ezért a moderátorokat megkérném ,h találjának ki valami nehéz játékot nekem mind1 ,h miet csak valami rafinált legyen pirate Ezt azért kérem mert mint elöbb is emlitettem alig játszom a Gaiával. és szeretném elosztani (nem túl sok) goldomat ami jelenleg 50000 Gold. Ezt kapná a játék nyertese. Ha valakinek valami ötlete támad ,h mien játékot csinálhatnánk kérem írja meg levélben. Előre is köszönöm: Nazgoor
Edit: Verseny kész nyitok egy topicot a játék aránába Nazgoor Örökésge címmel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 1:00 pm
scream Óvör 300 regisztered membör!!! Where are you, dear mules? ninja
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 29, 2009 2:24 pm
Nem büszkeségem, hogy nem jelentkeztem....szégyenlem magam. crying softwarekiller scream Óvör 300 regisztered membör!!! Where are you, dear mules? ninja No mules for you és hurrá...még egy ok egy új nagy animációra...later sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 9:53 am
Nem haragszom mert három ember jelzett hogy elkezdet rajzolni cool De viszont haragudnék ha nem szavaztok szeptember 15-dikén evil Büszkeségem hogy nem rúgtam be tegnap a bulin pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 11:29 am
Lurzt Nem haragszom mert három ember jelzett hogy elkezdet rajzolni cool De viszont haragudnék ha nem szavaztok szeptember 15-dikén evil Büszkeségem hogy nem rúgtam be tegnap a bulin pirate nah az utolsóra én is pályázhatnék, de sajnos rajtam kívülálló okok miatt mondhatom el ezt magamról (ROHADT VIHAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!! scream scream scream )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 6:52 am
Büszkeségem, hogy spam levelet kaptam gaián, szóval a pénzemért vadásznak xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 02, 2009 8:22 am
Büszkeségem hogy én állok nyerésre Nazgoor versenyén biggrin
már csak a pinball van hátra cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 4:40 am
Womi Büszkeségem, hogy spam levelet kaptam gaián, szóval a pénzemért vadásznak xD Így is fel lehet fogni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 7:08 am
Büszkeségem hogy asszem megnyertem Nazgoor versenyét ...a másik avimnál én is kaptam leveleket"make 50k" "make 100k" címszó alatt...de csak a másik avimnál akin volt 1 katana egy omfg meg egy demonick gitar...de...azt fel is törték...hátt mindenesetre bisztos nagyon meglepődtek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 9:22 am
Megvettem az első Mini-Monsterem! =^^= (Tudom, semmi értelme erre büszkének lennem, csak úgy elragadott a hangulat, mikor először megláttam mászkálni a kis legyezőjével a cicáim között heart _ heart )
Min lepődtek meg? O_o (Tudom, lassú vagyok, a suli hibája. Még jó, hogy van mire kenni.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 10:56 am
HaganeNoAnna Megvettem az első Mini-Monsterem! =^^= (Tudom, semmi értelme erre büszkének lennem, csak úgy elragadott a hangulat, mikor először megláttam mászkálni a kis legyezőjével a cicáim között heart _ heart )
Min lepődtek meg? O_o (Tudom, lassú vagyok, a suli hibája. Még jó, hogy van mire kenni.) de jó neked biggrin már én is gondolkodtam hogy beszerzek egyet, de lehet is hogy a következő adag pénzem arra fogom költeni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 11, 2009 1:37 pm
HaganeNoAnna Megvettem az első Mini-Monsterem! =^^= (Tudom, semmi értelme erre büszkének lennem, csak úgy elragadott a hangulat, mikor először megláttam mászkálni a kis legyezőjével a cicáim között heart _ heart )
Min lepődtek meg? O_o (Tudom, lassú vagyok, a suli hibája. Még jó, hogy van mire kenni.) ...nem...csak tévedtem...nem törték fel...de már vagy 10 olyan levelet kaptam aminek az a címe hogy make 100k...szal... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 12, 2009 1:04 am
Büszkeségem hogy kezdek jobban haladni a questemmel (divided stars) smile Másik kisebb, hogy talán nem elsőként, de fehér elf lettem egy időre, még ha cuccokkal is smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|