|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 6:49 am
Lehet hogy már nagyon ki van éhezve xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:05 am
napsugar eek nyüsz.... mondom.... nem vagyok egy finom falat.... C-c... Fotonka, a tündérek vére híres arról a vámpírok és démonok körében, hogy milyen finom... ne hazudozz kis cica....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:08 am
Narcisz napsugar eek nyüsz.... mondom.... nem vagyok egy finom falat.... C-c... Fotonka, a tündérek vére híres arról a vámpírok és démonok körében, hogy milyen finom... ne hazudozz kis cica.... sweatdrop eek de.... én..... akkor sem..... sweatdrop *rémülten pislog körbe menekülőutat keresve*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:15 am
*egy határozott mozdulattal megragadja és elkezdi szívni az ízletes kis vérét*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:26 am
*stranger kikapja a kezéből a cicás ernyőt és fejbecsapja vele a vápírt* Teszed le a tündérünket te pióca scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:32 am
Ah...a mai fiatalság...semmi grácia, semmi szépség.... Mi az öröm a vadászatban, ha nem rafinával, vagy kéj igéretével lett elcsalva az áldozat, esetleg mint reszkető egérke levadászva, hanem csak úgy lecsapnak rá..... *sóhaj*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:34 am
Ha nem engedi el Napsugarat nem érdekel sem a kéj, sem a reszketés, levadászom......vagy szólok Medvének és ölbetett kézzel nézem a vérfürdőt lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:37 am
igaz csak maci meg ne tudja eek mer itt aztán elszabadul a pokol *a nyakát simogatja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:39 am
Azt hiszem már megyek is szólni neki.....*kezét dörzsölgetve elugrándozik*......jó buli lesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:40 am
szegény egyetlen vámpírunkat is el akarod innen üldözni?? eek én azért nem bántanám sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:41 am
*vissza veszi az esernyőjét mert bántja a napfény* és épp beszélek a macival szóljak neki én?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:43 am
háááát... ha stranger kedvében akarsz járni azzal h nekedesik maci akkor hajrá....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:43 am
napsugar szegény egyetlen vámpírunkat is el akarod innen üldözni?? eek én azért nem bántanám sweatdrop Azám nem bántani inkább hozzatok létre egy vérbankot nekem és ami ott bejön azt ihatnám nyamm (és nem csak a szomszéd néni vérét)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:46 am
szegény szomszéd néni eek vérbank??.... félek a tűktől sweatdrop addig amíg nem látom h bennem van a tű és veszik tőlem a vért semmi bajom nincs.... csak tényleg ne lássak semmit sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 7:48 am
napsugar szegény szomszéd néni eek vérbank??.... félek a tűktől sweatdrop addig amíg nem látom h bennem van a tű és veszik tőlem a vért semmi bajom nincs.... csak tényleg ne lássak semmit sweatdrop Megoldjuk és kifogyott a szomszéd néni XD venni kell újjat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|