|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:36 am
Ozzwald Akiko Tamashii YumiTao Akiko Tamashii witam nowo przybylych >_< moje zatoki....bola.....Hey smile jetes uczulona na pyłki kwiatowe czy moze chora ?nie, nie jestem na nic uczulana ani tez nie jestem chora :/ poprostu u mnie to normalna (znaczy sie ze to jest nienormalne a ja wiem co mnie czeka jesli pujde do lekarza = =' ) pewnie ci powie ze masz zeza... jaj jak kiedys poszedlem do kardiologa to ten powiedzial ze mam krzywy kregoslup... *kludka ktora sie bawila spadla (kantem) na rysunek novelin i zrobila dziure stare * ....khem............aha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:38 am
hejka *wali glowa o biorko - -" .....* wszystko przeciwko mnie v_v"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:39 am
Akiko Tamashii hejka *wali glowa o biorko - -" .....* wszystko przeciwko mnie v_v" *odciąga ją od biurka* uspokoj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:40 am
Akiko Tamashii hejka *wali glowa o biorko - -" .....* wszystko przeciwko mnie v_v" a co sie stalo 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:42 am
Irinn Akiko Tamashii hejka *wali glowa o biorko - -" .....* wszystko przeciwko mnie v_v" *odciąga ją od biurka* uspokoj sie * .... crying * buuuuu~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:43 am
xd xd xd xd kiedy zamierzacie grac w ut ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:43 am
dobra.. ja sie ide uczyc gonk bede... kiedys... pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:44 am
Ntsumi_Aya xd xd xd xd kiedy zamierzacie grac w ut ? blaugh nie zdarza mi sie zamierzac grac... gram jak mnie najdzie chec... lub jak bee chce potrenowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:45 am
Irinn dobra.. ja sie ide uczyc gonk bede... kiedys... pa pa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:46 am
YumiTao Irinn dobra.. ja sie ide uczyc gonk bede... kiedys... pa pa sad ślicznie wydlasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:46 am
Ozzwald Ntsumi_Aya xd xd xd xd kiedy zamierzacie grac w ut ? blaugh nie zdarza mi sie zamierzac grac... gram jak mnie najdzie chec... lub jak bee chce potrenowac... aha biggrin a gracie zwykle ze wszystkim? (zn. z pasem i readamerem xp > )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:48 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya xd xd xd xd kiedy zamierzacie grac w ut ? blaugh nie zdarza mi sie zamierzac grac... gram jak mnie najdzie chec... lub jak bee chce potrenowac... aha biggrin a gracie zwykle ze wszystkim? (zn. z pasem i readamerem xp > )najwazniejsze zeby grac z translocatorem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|