|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:17 am
Irinn YumiTao *przytul* whee witaj Chris 3nodding pijemy dzisiaj xd ?? ty to bys ciagle piła xd alkoholiku blaugh moze dzisiaj zrobimy sobie wolne ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:21 am
witam nowo przybylych >_< moje zatoki....bola.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:23 am
Akiko Tamashii witam nowo przybylych >_< moje zatoki....bola.....Hey smile jetes uczulona na pyłki kwiatowe czy moze chora ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:23 am
Akiko Tamashii witam nowo przybylych >_< moje zatoki....bola.....od czego... przeziebilas sie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:25 am
YumiTao Irinn YumiTao *przytul* whee witaj Chris 3nodding pijemy dzisiaj xd ?? ty to bys ciagle piła xd alkoholiku blaugh moze dzisiaj zrobimy sobie wolne ? xd napewno tego chcesz?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:27 am
jak bedziecie pic non-stop to nie bedziecei z tego czerpac radosci... czasem trzeba sobie zrobic przerwe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:27 am
YumiTao Akiko Tamashii witam nowo przybylych >_< moje zatoki....bola.....Hey smile jetes uczulona na pyłki kwiatowe czy moze chora ?nie, nie jestem na nic uczulana ani tez nie jestem chora :/ poprostu u mnie to normalna (znaczy sie ze to jest nienormalne a ja wiem co mnie czeka jesli pujde do lekarza = =' )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:29 am
Akiko Tamashii YumiTao Akiko Tamashii witam nowo przybylych >_< moje zatoki....bola.....Hey smile jetes uczulona na pyłki kwiatowe czy moze chora ?nie, nie jestem na nic uczulana ani tez nie jestem chora :/ poprostu u mnie to normalna (znaczy sie ze to jest nienormalne a ja wiem co mnie czeka jesli pujde do lekarza = =' ) pewnie ci powie ze masz zeza... jaj jak kiedys poszedlem do kardiologa to ten powiedzial ze mam krzywy kregoslup...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|