|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:57 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei Akiko Tamashii :] *siada na kanape i mysli co by tu porobic przez ten krotki czas* ...hmm....Yosei ale tego tak na szybcika nie idzie ^^" moge na jutro albo po jutrze .....to zalezy czy jeszcze dzis usiade na kompa ^^""" ...no, ale własnie chodzi mi o to, że nie masz co się spieszyć ani nic ...i to nie musi nic supa być - może być nawet czarno-białe ...tylko chodzi mi, żeby było bardziej tak jak teraz wyglądam... ... oki oki .................*przybliza swoje oczeta bardzo blisko monitora* a co ty tak w ogole masz na sobie ^^""" ? ... stare ...lepiej od razu przyznajcie, że jesteście ślepi blaugh ...Anti-bite mask, zorro mask, ninja-band, gas mask (jeśli chodzi o głowę, chyba niczego nie zapomniałem) ...no koszulka to widać jaka jest, pod tym str�j do pływania, czarne rękawiczki i chyba nie muszę tego wymieniać... ... @_< po co ci tyle tych rzeczy na twarzy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:59 am
Akiko Tamashii @_< po co ci tyle tych rzeczy na twarzy sweatdrop ...a czemu nie? xd ...mi się tam podoba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:02 am
...no dobra ...ja muszę lecieć ...trzymajcie się ciepło ludziska ...Sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:05 am
Ja- Yosei ...no dobra ...ja muszę lecieć ...trzymajcie się ciepło ludziska ...Sayonara ... ninja >sayonara >_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:10 am
Heya all jestem na chwilke whee
(raczej krotka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:12 am
*przytul* whee witaj Chris 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:12 am
Christoff_Gangrell Heya all jestem na chwilke whee (raczej krotka hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 7:14 am
YumiTao *przytul* whee witaj Chris 3nodding pijemy dzisiaj xd ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|