|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:00 am
o czym gadacie ?? i kto jest ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:00 am
Musze lećieć.. do zobaczenia wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:02 am
Qatryk Musze lećieć.. do zobaczenia wszystkim! narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:04 am
Hadogenes o czym gadacie ?? i kto jest ?? probowalem sie dopytac o jakies stronki z romami na GBA ale moje pytanie uszlo bez polkasku jakiegokolwiek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:05 am
Qatryk Musze lećieć.. do zobaczenia wszystkim! nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:06 am
Vykk probowalem sie dopytac o jakies stronki z romami na GBA ale moje pytanie uszlo bez polkasku jakiegokolwiek no to ja sadze ze mozesz jedynie gery na gba sciagnac z emudreams lub/i p2p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:08 am
Hadogenes Vykk probowalem sie dopytac o jakies stronki z romami na GBA ale moje pytanie uszlo bez polkasku jakiegokolwiek no to ja sadze ze mozesz jedynie gery na gba sciagnac z emudreams lub/i p2p z DCkiem mi sie cos schrzanilo i nie moge dobic sie do kilku ulubionych hubow:/ z anime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:10 am
Vykk z DCkiem mi sie cos schrzanilo i nie moge dobic sie do kilku ulubionych hubow:/ z anime no ja nie uzywam DC ale eMule mi swietnie dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:11 am
i sie prawie wszyscy zwineli narka Geralt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:12 am
Hadogenes Vykk z DCkiem mi sie cos schrzanilo i nie moge dobic sie do kilku ulubionych hubow:/ z anime no ja nie uzywam DC ale eMule mi swietnie dziala mi Emul kiepsko dziala bo mam wew IP i najszybciej mi sicaga 5KB jezeli jest to jeden plik czy 2:/ dlatego nie uzywac..bo im wiecej tym wolniej:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:13 am
Vykk mi Emul kiepsko dziala bo mam wew IP i najszybciej mi sicaga 5KB jezeli jest to jeden plik czy 2:/ dlatego nie uzywac..bo im wiecej tym wolniej:/ na winie tez mi nie za dobrze dziala ale ja nie mam wina biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 6:21 am
Hadogenes Vykk mi Emul kiepsko dziala bo mam wew IP i najszybciej mi sicaga 5KB jezeli jest to jeden plik czy 2:/ dlatego nie uzywac..bo im wiecej tym wolniej:/ na winie tez mi nie za dobrze dziala ale ja nie mam wina biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin a co masz:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|