|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:45 am
YumiTao tylko na tyle cie stac blaugh *bierze dwie big poduchy iii....pac* *bierze drugą poduche, wycofuje się do tyłu i rzuca na prza tuż przed Yumi staje i podskakuje* *w trakcie swojego pęknego lotu uderza poduchami kilka razy Yumi i opada na łużko, po chwili się podnosi* I co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:47 am
PointZer0 cytaty xd Nie wiecie ze mody są wszędzie i zawsze ? ninja O witaj Paintzero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:49 am
Qatryk PointZer0 cytaty xd Nie wiecie ze mody są wszędzie i zawsze ? ninja O witaj Paintzero...Ano witalność Qatryk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:53 am
Qatryk YumiTao tylko na tyle cie stac blaugh *bierze dwie big poduchy iii....pac* *bierze drugą poduche, wycofuje się do tyłu i rzuca na prza tuż przed Yumi staje i podskakuje* *w trakcie swojego pęknego lotu uderza poduchami kilka razy Yumi i opada na łużko, po chwili się podnosi* I co? yy...czemu ja nie widze na parwa głake ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:54 am
PointZer0 cytaty xd Nie wiecie ze mody są wszędzie i zawsze ? ninja Hej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:56 am
YumiTao PointZer0 cytaty xd Nie wiecie ze mody są wszędzie i zawsze ? ninja Hej whee hej Yumi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:57 am
PointZer0 YumiTao PointZer0 cytaty xd Nie wiecie ze mody są wszędzie i zawsze ? ninja Hej whee hej Yumi xd nie widziełas gdzies mojego oka ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:58 am
YumiTao PointZer0 YumiTao PointZer0 cytaty xd Nie wiecie ze mody są wszędzie i zawsze ? ninja Hej whee hej Yumi xd nie widziełas gdzies mojego oka ? xd Oka ? jakiego oka ? *chowa ukradkiem do kieszeni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:02 am
PointZer0 YumiTao PointZer0 YumiTao PointZer0 cytaty xd Nie wiecie ze mody są wszędzie i zawsze ? ninja Hej whee hej Yumi xd nie widziełas gdzies mojego oka ? xd Oka ? jakiego oka ? *chowa ukradkiem do kieszeni* a co ty tam masz w kieszonkach xd pokazuj tu bo nie zawacham sie uzyc swoich naturalnych sił xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:05 am
YumiTao a co ty tam masz w kieszonkach xd pokazuj tu bo nie zawacham sie uzyc swoich sił naturalnych xd Hmm.... *zaciekawiony tymi siłami* Nie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:06 am
YumiTao Qatryk YumiTao yy...czemu ja nie widze na parwa głake ? Czy ja wiem... może być dużo powod.hmm... Na przykład okruch jakiś wpadł razz ... Ale mnie się nie pytaj bo ja nie jestem lekarzem...ja nie mam oka ! *pokazuje pusty otw Aha... Zdąrzyłem już zauważyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:08 am
Hejka. Muszę się uczyć więc tylko się przywitam. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 5:08 am
PointZer0 YumiTao a co ty tam masz w kieszonkach xd pokazuj tu bo nie zawacham sie uzyc swoich sił naturalnych xd Hmm.... *zaciekawiony tymi siłami* Nie domokun ty chyba nie wiesz co mowisz biggrin no dobra sam tego chciałes *zakłada maske gazowa* *psss....* "wez to poczuj..." *podspiewuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|