|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:15 pm
Lethiel piiiisk !! jakich broodnych !! xd przeciesh ja grzeczna jestem whee *mroog mroog* stare *MLSQ* xd a cio u bezimiennego vel qveta ?? xd bo cos sie ostanio nic o nim nie movi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:17 pm
Azram Lethiel piiiisk !! jakich broodnych !! xd przeciesh ja grzeczna jestem whee *mroog mroog* stare *MLSQ* xd a cio u bezimiennego vel qveta ?? xd bo cos sie ostanio nic o nim nie movi sad *wyrywa sie i chowa pod kanapą* nie nazywaj mojego maleństwa qwetą crying crying crying teraz sie gdzieś po domu kręci ninja .. moze być wszędzie O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:20 pm
Lethiel *wyrywa sie i chowa pod kanapą* nie nazywaj mojego maleństwa qwetą crying crying crying teraz sie gdzieś po domu kręci ninja .. moze być wszędzie O.o oj qveta to ladniejshe imnie nish " " xd nie uciekaj whee nic ci nie zrobie whee whee whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:23 pm
Azram Lethiel *wyrywa sie i chowa pod kanapą* nie nazywaj mojego maleństwa qwetą crying crying crying teraz sie gdzieś po domu kręci ninja .. moze być wszędzie O.o oj qveta to ladniejshe imnie nish " " xd nie uciekaj whee nic ci nie zrobie whee whee whee xd nie podoba mi sie kuweta !! XD ninja .. ściemniaczu !!! .. ninja *rzuts poduszką spod kanapy* xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:26 pm
Lethiel nie podoba mi sie kuweta !! XD ninja .. ściemniaczu !!! .. ninja *rzuts poduszką spod kanapy* xd whee *dostaje poducha... upada* ekhu.... ekhu.... kochanieee.... pomoosh mi .... ciemnosc mnie spowija ... czuje jakbym spadal w glab siebie... to chyba kkkonieeec ekhu.. ekhu... podejdz blishej.. *mrug mrug* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:28 pm
Azram Lethiel nie podoba mi sie kuweta !! XD ninja .. ściemniaczu !!! .. ninja *rzuts poduszką spod kanapy* xd whee *dostaje poducha... upada* ekhu.... ekhu.... kochanieee.... pomoosh mi .... ciemnosc mnie spowija ... czuje jakbym spadal w glab siebie... to chyba kkkonieeec ekhu.. ekhu... podejdz blishej.. *mrug mrug* xd xd xd oh jejq jejq jej !! jush biegne O.o stare .... *wdrapooje sie na shyrandol* *wylewa na niego wiadro wody* jush lepiej ?? whee heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:32 pm
Lethiel oh jejq jejq jej !! jush biegne O.o stare .... *wdrapooje sie na shyrandol* *wylewa na niego wiadro wody* jush lepiej ?? whee heart xd crap stare pravie sie dala nabrac xd jush do Ciebie ide !! twisted *proobujac wlasc na shyrandol chvyta sliczniutki wystajacy kabelek* O.o eek a cio to eek *bzzzzzzt* *upada skwierczac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:34 pm
Azram Lethiel oh jejq jejq jej !! jush biegne O.o stare .... *wdrapooje sie na shyrandol* *wylewa na niego wiadro wody* jush lepiej ?? whee heart xd crap stare pravie sie dala nabrac xd jush do Ciebie ide !! twisted *proobujac wlasc na shyrandol chvyta sliczniutki wystajacy kabelek* O.o eek a cio to eek *bzzzzzzt* *upada skwierczac* eek łolaboga !! xd *mdleje* *spada z zyrandola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:38 pm
Lethiel eek łolaboga !! xd *mdleje* *spada z zyrandola* *dwa troopy lasha pod shyrandolem* kochanie... *reshtka sil przysova sie* koch... *MLASK* "Mamy Cie !!" blaugh :* :* :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:39 pm
Azram Lethiel eek łolaboga !! xd *mdleje* *spada z zyrandola* *dwa troopy lasha pod shyrandolem* kochanie... *reshtka sil przysova sie* koch... *MLASK* "Mamy Cie !!" blaugh :* :* :* heart xd feeeee... nie sliń !! xd *przytuuuuuuuuuuuuuuul* :* heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:41 pm
Lethiel xd feeeee... nie sliń !! xd *przytuuuuuuuuuuuuuuul* :* heart whee oki jak chcesz whee to bez slinienia ;**** idu śpioolkac wink heart *przytuuuuuuuuuuul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:43 pm
Azram Lethiel xd feeeee... nie sliń !! xd *przytuuuuuuuuuuuuuuul* :* heart whee oki jak chcesz whee to bez slinienia ;**** idu śpioolkac wink heart *przytuuuuuuuuuuul* blaugh a ja sie ide bawić w instalowanie Nero.. konczenie power pointa.. i nauke przedsiembiorczości xp milych snoow xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:45 pm
Lethiel Azram Lethiel xd feeeee... nie sliń !! xd *przytuuuuuuuuuuuuuuul* :* heart whee oki jak chcesz whee to bez slinienia ;**** idu śpioolkac wink heart *przytuuuuuuuuuuul* blaugh a ja sie ide bawić w instalowanie Nero.. konczenie power pointa.. i nauke przedsiembiorczości xp milych snoow xd heart xd milej zabavy xd Slodkich snov whee teskniu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:46 pm
Azram Lethiel Azram Lethiel xd feeeee... nie sliń !! xd *przytuuuuuuuuuuuuuuul* :* heart whee oki jak chcesz whee to bez slinienia ;**** idu śpioolkac wink heart *przytuuuuuuuuuuul* blaugh a ja sie ide bawić w instalowanie Nero.. konczenie power pointa.. i nauke przedsiembiorczości xp milych snoow xd heart xd milej zabavy xd Slodkich snov whee teskniu sweatdrop crying crying crying heart :* heart *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:48 pm
Lethiel crying crying crying heart :* heart *przytuuuuuuuuul* taak teraz zdecydovanie bardziej teskniu sweatdrop xd heart ;* heart yutro ... znaczy dzisiaj jeszcze Cie dopadne whee blaugh whee a pooki co dlooga noc sad sweatdrop pa pa *przytuuuuuuul* :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|