|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:00 am
eeeeeeee............ o czym gadacie bo nie nadazam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:01 am
Kukus Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... to cie chyba jeszcze nigdy nie postrzelono ze śrutówki No takiej przyjemnosci nie miałam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... Nie doświadczyłem tego co prawda , ale myślę że np. chluśnięcie komuś w twarz stężonym kwasem siarkowym byłoby jednak gorsze wink Witam wszystkich xd witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... tak prawde moowiac tio nie sądze zeby coś takiego jak milośc wogoole istnialo..... moze chwilowe zauroczenie... ale milosc. niee xp Zjawisko miłości jako zespołu procesów bio-chemicznych w naszym mózgu z toważyszącym wydzielaniem endorfiny zostało udowodnione naukowo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:02 am
Hybrid_girl Labudziak Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... wiem coś o tym wink No ja niestety mogę mówic tylko o nieodwzajemnionej.... no..[witaj w klubie] ja też.. okropne to jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:02 am
Nyu*Zeskakuje z hamaka*  Trzeba kliknąć by mieć większy obraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:03 am
Uber.Zer0 Lethiel Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... tak prawde moowiac tio nie sądze zeby coś takiego jak milośc wogoole istnialo..... moze chwilowe zauroczenie... ale milosc. niee xp Zjawisko miłości jako zespołu procesów bio-chemicznych w naszym mózgu z toważyszącym wydzielaniem endorfiny zostało udowodnione naukowo xd Więc wniosek: miłosć to *cenzura* chemia ( cenzura, bo nie wiem, czy tu można przeklinac wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:04 am
Uber.Zer0 Lethiel Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... tak prawde moowiac tio nie sądze zeby coś takiego jak milośc wogoole istnialo..... moze chwilowe zauroczenie... ale milosc. niee xp Zjawisko miłości jako zespołu procesów bio-chemicznych w naszym mózgu z toważyszącym wydzielaniem endorfiny zostało udowodnione naukowo xd oj tam.. nie znaja sie .... to nie milosc tylko zauroczenie i sposoob na przetrwanie gatunku xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:05 am
Lethiel Uber.Zer0 Lethiel Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... tak prawde moowiac tio nie sądze zeby coś takiego jak milośc wogoole istnialo..... moze chwilowe zauroczenie... ale milosc. niee xp Zjawisko miłości jako zespołu procesów bio-chemicznych w naszym mózgu z toważyszącym wydzielaniem endorfiny zostało udowodnione naukowo xd oj tam.. nie znaja sie .... to nie milosc tylko zauroczenie i sposoob na przetrwanie gatunku xd ... Sex to sposób na przetrwanie gatunku - Miłosć , podobnie jak nienawiść to uczucie wyższe wyewoluowane i wykształcoe w procesie ewolucji - odpowiada za nią to czym różnimy sięgłównie od zwierząt - silnie pofałdowana kora mózgowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:07 am
Sei chan Nyu*Zeskakuje z hamaka*  Trzeba kliknąć by mieć większy obraz. Lethiel tu możesz zobaczyć swojego SD.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu*Zeskakuje z hamaka*  Trzeba kliknąć by mieć większy obraz. witaj 4laugh lol !! jakie fajniuuuuuuusie !!!!!!!! *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Lethiel Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... tak prawde moowiac tio nie sądze zeby coś takiego jak milośc wogoole istnialo..... moze chwilowe zauroczenie... ale milosc. niee xp Zjawisko miłości jako zespołu procesów bio-chemicznych w naszym mózgu z toważyszącym wydzielaniem endorfiny zostało udowodnione naukowo xd oj tam.. nie znaja sie .... to nie milosc tylko zauroczenie i sposoob na przetrwanie gatunku xd ... Sex to sposób na przetrwanie gatunku - Miłosć , podobnie jak nienawiść to uczucie wyższe wyewoluowane i wykształcoe w procesie ewolucji - odpowiada za nią to czym różnimy sięgłównie od zwierząt - silnie pofałdowana kora mózgowa xd tak szczerze to nie wiem, czy powinnam dziękować,ze pozwolono nam kochać, czy raczej przeklinac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Lethiel Uber.Zer0 Lethiel Hybrid_girl Quote: niekturzy tracą przez nią życia (60% samobójstw jest włąsśnie od nieodwzajemnionej miłości) Bo nieodwzajemniona miłość boli jak nic innego na swiecie... tak prawde moowiac tio nie sądze zeby coś takiego jak milośc wogoole istnialo..... moze chwilowe zauroczenie... ale milosc. niee xp Zjawisko miłości jako zespołu procesów bio-chemicznych w naszym mózgu z toważyszącym wydzielaniem endorfiny zostało udowodnione naukowo xd oj tam.. nie znaja sie .... to nie milosc tylko zauroczenie i sposoob na przetrwanie gatunku xd ... Sex to sposób na przetrwanie gatunku - Miłosć , podobnie jak nienawiść to uczucie wyższe wyewoluowane i wykształcoe w procesie ewolucji - odpowiada za nią to czym różnimy sięgłównie od zwierząt - silnie pofałdowana kora mózgowa xd nie dawno pisalo zejdzmy z tego dolujacego tematu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 8:08 am
Lethiel Sei chan Nyu*Zeskakuje z hamaka*  Trzeba kliknąć by mieć większy obraz. witaj 4laugh lol !! jakie fajniuuuuuuusie !!!!!!!! *przytula* Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|