|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 3:24 pm
Ozzwald no dobra ja ide spac.. za 5 godz mam pobutke... narazie... dobrejnocy..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 3:25 pm
Ozzwald no dobra ja ide spac.. za 5 godz mam pobutke... narazie... dobranoc! biggrin thx opcuś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 3:26 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald no dobra ja ide spac.. za 5 godz mam pobutke... narazie... dobranoc! biggrin thx opcuś biggrin ja tez znikam..... jeszcze musze troche popracowac.... dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 3:28 pm
opcy Kitty ShadowCat Ozzwald no dobra ja ide spac.. za 5 godz mam pobutke... narazie... dobranoc! biggrin thx opcuś biggrin ja tez znikam..... jeszcze musze troche popracowac.... dobranoc miłej pracy- i dobranoc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 3:43 pm
*zieeeeeew* bry bry wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 3:45 pm
tylko mi nie movcie ze jush wshyscy spia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 3:49 pm
*rozwala sie na fotelu Lethi* Ooo... Budyn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 3:52 pm
*mlask,mlask,mlask* ten budyn smakuje jak kurczak stare sweatdrop stare raz sie zyje *zjada caly*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:01 pm
Azram *mlask,mlask,mlask* ten budyn smakuje jak kurczak stare sweatdrop stare raz sie zyje *zjada caly* O.o *uslyszala mlaskanie* mooj budyń !! gonk *skok z poducha w lapkach na oprawce* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:03 pm
Lethiel O.o *uslyszala mlaskanie* mooj budyń !! gonk *skok z poducha w lapkach na oprawce* xd *upackany bydyniem* eee... To nie ja !! xd O.o podusheczke mi niesiesh xd *przytuuuuuuuuuuuul* :* :* :* heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:05 pm
Azram Lethiel O.o *uslyszala mlaskanie* mooj budyń !! gonk *skok z poducha w lapkach na oprawce* xd *upackany bydyniem* eee... To nie ja !! xd O.o podusheczke mi niesiesh xd *przytuuuuuuuuuuuul* :* :* :* heart heart heart xd argh.. upaćkaleś mnie budyniem xd *pac poduchą* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:07 pm
Lethiel xd argh.. upaćkaleś mnie budyniem xd *pac poduchą* blaugh WIEM !! twisted *powala ja na fotel i zaczyna wylizywac z budyniu* Muahahaha moj plan sie povioodl 4laugh twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:09 pm
Azram Lethiel xd argh.. upaćkaleś mnie budyniem xd *pac poduchą* blaugh WIEM !! twisted *powala ja na fotel i zaczyna wylizywac z budyniu* Muahahaha moj plan sie povioodl 4laugh twisted xd O.o .. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!! whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:11 pm
Lethiel O.o .. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!! whee xd xd xd *mlasq mlasq mlasq* jush ja Cie wyczyshcze z tych broodnych mysli o budyniu blaugh 3nodding blaugh *mlasq* i nie kshycz bo innych oboodzish xp xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 4:13 pm
Azram Lethiel O.o .. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk !!!! whee xd xd xd *mlasq mlasq mlasq* jush ja Cie wyczyshcze z tych broodnych mysli o budyniu blaugh 3nodding blaugh *mlasq* i nie kshycz bo innych oboodzish xp xd xp piiiisk !! jakich broodnych !! xd przeciesh ja grzeczna jestem whee *mroog mroog*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|