|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:19 pm
opcy Ozzwald opcy *ucieka przed stadem psychotycznych mangust* *patrzy na niego* czy ty jesteś smierc ? PRZEPROWADZAŁEM DUSZE DO INNEGO ŚWIATA. BYŁEM GROBEM WSZELKICH NADZIEI. BYŁEM OSTATECZNĄ RZECZYWISTOŚCIĄ. BYŁEM ZABÓJCĄ, PRZED KTÓRYM NIE OCHRONI ŻADNA KRATA........ TAK NAPRAWDE JESTEM ANTROPOMORFICZNA PERSONIFIKACJA.... znaczy sie killer?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:21 pm
za 10 min sie zbieram bo za 6 godzin matka wejdzie do mojego pokoju i powie ze trzeba wstawac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:23 pm
Ozzwald kto wypuscil tygrysice z klatki... no kto... grzecznie sie pytam.... buuu zawsze wiedzialam, ze mnie nie lubisz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:23 pm
*przeglada RAWa 174 rozdzialu Bleach'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:25 pm
Omega Sun Ozzwald kto wypuscil tygrysice z klatki... no kto... grzecznie sie pytam.... buuu zawsze wiedzialam, ze mnie nie lubisz crying wybacz... zapisze sobie to na jakiejs kartce przy kompie tlumaczyc sie i przepraszac bede jak wyrzezwieje... teraz tylko mi w glowie czy ja mam jakas mineralke wdomu bo czuje ze w nocy mi sie przyda... nie dosc ze w necie pije to i przed kompem chleje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:26 pm
Ozzwald Gosiak Ozzwald nie mowicie ze zostalem sam i ze mam sam to wszystko wypic i wciagnac.. podnosi glowe znad ksiazki whee przynajmniej nie bede sam w momecie kiedy sie zapije i zacpam na smierc... xp nu pozniej jak cos bede Cię zbierac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:27 pm
Gosiak Ozzwald Gosiak Ozzwald nie mowicie ze zostalem sam i ze mam sam to wszystko wypic i wciagnac.. podnosi glowe znad ksiazki whee przynajmniej nie bede sam w momecie kiedy sie zapije i zacpam na smierc... xp nu pozniej jak cos bede Cię zbierac blaugh zbierac czy rozbierac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:29 pm
Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak Ozzwald nie mowicie ze zostalem sam i ze mam sam to wszystko wypic i wciagnac.. podnosi glowe znad ksiazki whee przynajmniej nie bede sam w momecie kiedy sie zapije i zacpam na smierc... xp nu pozniej jak cos bede Cię zbierac blaugh zbierac czy rozbierac ? nie wiem przyszlosci nie przewiduje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:32 pm
... HELOŁ ... O widze mojego kotka :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:32 pm
Gosiak nie wiem przyszlosci nie przewiduje :] moze razem bysmy sprobowali powrozyc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:33 pm
Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak Ozzwald nie mowicie ze zostalem sam i ze mam sam to wszystko wypic i wciagnac.. podnosi glowe znad ksiazki whee przynajmniej nie bede sam w momecie kiedy sie zapije i zacpam na smierc... xp nu pozniej jak cos bede Cię zbierac blaugh zbierac czy rozbierac ? zaraz ja tu kogoś rozbiorę twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:34 pm
Kitty ShadowCat zaraz ja tu kogoś rozbiorę twisted siebie sama ? no dobra... no to czekam... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 2:35 pm
Ozzwald Gosiak nie wiem przyszlosci nie przewiduje :] moze razem bysmy sprobowali powrozyc ? łap mineralke bo widze ze w niezlym stanie jestes xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|