|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:49 pm
Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp hejka Omi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:50 pm
Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp tez cos piłaś ?:> Ja juz musze leciec niestety jeszcze mnie wos czeka papa Kotku *caluje Kitty* papa Pijaki - Yumi Irinn Ozz Do jutra Kitty maske sciagne jutro ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp to walnij sobie kielicha lub wciagnij kreske... *podaje jej lustro na ktorej sa dwie eleganckie scierzki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp ja tak mam od urodzenia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:51 pm
YumiTao Ozzy nie badz taki swietoszek ! ty tez jak pewnie byłes młodszy chodziłes po pijaq blaugh po pijaku to ja nie chodze.. bo juz nie mam sily...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:51 pm
Ozzwald Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp to walnij sobie kielicha lub wciagnij kreske... *podaje jej lustro na ktorej sa dwie eleganckie scierzki* albo gwizdeczek........ *nabija luffe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:52 pm
Eredin Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp tez cos piłaś ?:> Ja juz musze leciec niestety jeszcze mnie wos czeka papa Kotku *caluje Kitty* papa Pijaki - Yumi Irinn Ozz Do jutra Kitty maske sciagne jutro ;] narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:53 pm
Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp Hej xd moze ci przejdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:54 pm
ok ja zmykam crying crying pa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp tez cos piłaś ?:> Ja juz musze leciec niestety jeszcze mnie wos czeka papa Kotku *caluje Kitty* papa Pijaki - Yumi Irinn Ozz Do jutra Kitty maske sciagne jutro ;] Narazie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao jezeli bedziesz taki jak teraz xd to przyszłosc maluje sie bardzo obiecujaco biggrin dwa hardckorowe dziadki biggrin babcia dynamidka i dzidzio flamaster xd a wiec nie pozostaje mi nic innego ja nie zmieniac sie... wracam za 5 min...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:55 pm
YumiTao ok ja zmykam crying crying pa heart papa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:55 pm
Eredin Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp tez cos piłaś ?:> czy ja mam to na czole wypisane stare ? nawet przez internet widac eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 1:59 pm
Ozzwald Omega Sun czesc ninja dziwnie sie czuje xp to walnij sobie kielicha lub wciagnij kreske... *podaje jej lustro na ktorej sa dwie eleganckie scierzki* chcesz mnie dobic gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|